Διεθνώς πιστοποιημένα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης στη Συμβουλευτική-Ψυχοθεραπεία από το Mediterranean Professional Studies
Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου με επιδότηση 35%

Θέλεις να εργαστείς ως Σύμβουλος – Ψυχοθεραπευτής; Ξεκίνα σήμερα τις σπουδές σου αξιοποιώντας την επιδότηση 35% που προσφέρεται για ένταξη στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου. Ενίσχυσε τις γνώσεις & δεξιότητές σου επιλέγοντας ένα από τα ακόλουθα διεθνώς πιστοποιημένα (BTEC, Pearson, SQA) προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης με ευέλικτη φοίτηση– ειδικά προσαρμοσμένη σε επαγγελματίες και κατοίκους περιφέρειας- τα οποία προσφέρει ο Τομέας Συμβουλευτικής – Ψυχολογίας του Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ.2 του Mediterranean College):

Higher National Diploma (HND) στη Συµβουλευτική & Ψυχολογία
Μοναδικό πρόγραµµα που συνδυάζει γνώσεις Ψυχολογίας & δεξιότητες Συμβουλευτικής. Διεξάγεται στα Ελληνικά, διαρκεί δύο (2) έτη και περιλαμβάνει διδασκαλία βιωματικού χαρακτήρα, µε παιχνίδια ρόλων και συµµετοχή σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης. Οι απόφοιτοι είναι κάτοχοι Ανώτερου Εθνικού Διπλώματος πιστοποιημένου σε επίπεδο 5 (με βάση το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων) από το βρετανικό φορέα πιστοποίησης Pearson-Edexcel.

Professional Diploma στην Ψυχοδυναµική Ψυχοθεραπεία
Μονοετής επαγγελματική πιστοποίηση με διδασκαλία στα Ελληνικά, σχεδιασμένη στα πρότυπα των µεγαλύτερων ψυχαναλυτικών εκπαιδευτικών προγραµµάτων της Μ. Βρετανίας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ψυχοδυναμικών ψυχοθεραπειών, αποσκοπώντας σε ολοκληρωμένη θεωρητική γνώση των εφαρμογών τους σε διαφορετικά πλαίσια. Περιλαμβάνει παιχνίδια ρόλων με χρήση μονόδρομου καθρέπτη & σουίτας παρατήρησης.

Professional Diploma στη Συµβουλευτική Σχέσεων & Ζευγαριών
Η πρώτη πιστοποίηση Pearson Assured στην Ελλάδα στη Συµβουλευτική Σχέσεων. Έχει διάρκεια ένα (1)έτος και η διδασκαλία της είναι βιωµατικού χαρακτήρα, µε παιχνίδια ρόλων, µελέτες περιστατικών και εργαστήρι αυτογνωσίας. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για ενήλικες που στοχεύουν στην επίτευξη αυτογνωσίας και πρακτικής εφαρµογής της συµβουλευτικής σχέσεων στην προσωπική τους ζωή.

Advanced Professional Certificate Συµβουλευτική: Θεωρία & Πράξη
Επαγγελματικό πιστοποιητικό που παρέχει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στις δεξιότητες της συμβουλευτικής, για την επιτυχή επαγγελματική μετάβαση στη συμβουλευτική. Δίνει τη δυνατότητα κατοχύρωσης 100 ωρών κορµού, σύµφωνα µε τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια της Ελληνικής Εταιρείας Συµβουλευτικής. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες αποκτούν ισχυρή πιστοποίηση από το Scottish Qualification Authority, βρετανικό φορέα αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας.

Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

Επικοινώνησε σήμερα και αξιοποίησε την επιδότηση 35% στα νέα Τμήματα Φεβρουαρίου 2019.

Mediterranean Professional Studies
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708
www.medcollege.edu.gr , info@medcollege.edu.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
4'
77 - 77
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1