6 σημάδια που φανερώνουν ότι σίγουρα σε φλερτάρει
Καλά το κατάλαβες!

Το ξέρεις ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκδηλώσει κάποιος το ενδιαφέρον του προς εσένα. Παρότι συνήθως ο πιο ειλικρινής και άμεσος τρόπος είναι να στο πει ο ίδιος, αυτό τις περισσότερες φορές δε γίνεται κατευθείαν, όμως κάποιες κινήσεις του έρχονται να “μαρτυρήσουν” αυτό που συμβαίνει και έχεις καταλάβει.

Αν θες να σιγουρευτείς επιτέλους και να μην κάνεις απλές υποθέσεις, τσέκαρε τα παρακάτω  6 σημάδια που στην πλειονότητα των περιπτώσεων είναι αλάνθαστα.

1. Γελάει με τα αστεία σου και προσπαθεί κι εκείνος να σε κάνει να γελάς, προκειμένου να σου τραβήξει την προσοχή. Cuuute!

2. Σε κοιτάζει στα μάτια και αυτό είναι πολύ καλό, είναι ίσως το πιο έμπιστο και τρανταχτό σημάδι της γλώσσας του σώματος.

3. Προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει με τον οποιοδήποτε τρόπο, απ’ το να το παίζει μάγκας μπροστά σε άλλους μέχρι να αλλάζει τη φωνή του. (Κλασική τακτική!)

4. Εμφανίζει ξαφνικά μια προστατευτική συμπεριφορά προς εσένα, από το να προσέχει μήπως σε πειράξει κανείς μέχρι να σε οδηγήσει έξω από ένα γεμάτο δωμάτιο σε πάρτι.

5. Περιποιείται τον εαυτό του πριν βρεθείτε, αλλά και όταν είστε μαζί φτιάχνει το μαλλί ή τη μπλούζα του για να φαίνεται στην εντέλεια.

6. Προσπαθεί να μπει στη ζωή σου και να μάθει όλο και περισσότερα πράγματα για σένα.

Δες κι αυτό: 4 σημάδια που φανερώνουν ότι τα πάτε τέλεια στο σεξ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 3 
 0 
 1