My Style Rocks ΤΕΛΙΚΟΣ: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού!
Ο My Style Rocks ΤΕΛΙΚΟΣ ολοκληρώθηκε και αυτή είναι η παίκτρια που κέρδισε το έπαθλο των 30 χιλιάδων ευρώ!

Το ριάλιτι μόδας του My Style Rocks έφτασε αισίως στο τέλος του μετά από πολλούς μήνες γυρισμάτων, εντάσεων και στυλιστικών concepts. Η εκπομπή προβάλλεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες εδώ και περίπου 5 μήνες, μας παρουσίασε ενδυματολογικές προτάσεις, ενώ μια σειρά καλεσμένοι έκαναν κατά καιρούς την εμφάνισή τους στο πλατό, δίνοντας ο καθένας τη δική του, προσωπική οπτική για τη μόδα.

Ο μεγάλος τελικός ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ της Παρασκευής με το πλατό να γεμίζει από όμορφες παρουσίες, ενώ η παρουσιάστρια του διαγωνισμού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, ξεκινώντας από την παίχτρια που βρέθηκε στην 6η θέση.

Η αναλυτική κατάταξη των κοριτσιών στον αποψινό τελικό του My Style Rocks είχε ως εξής:

Στην 6η θέση βρέθηκε η Νίνα Παπαϊωάννου, στην 5η θέση η Ιωάννα Σιαμπάνη, στην 4η η Μαρία Λέκα, στην 3η η Χριστίνα Παπαδέλλη, στην 2η η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, ενώ στην 1η θέση του ριάλιτι μόδας αναδείχθηκε η… Φωτεινή Τράκα!

Η Φωτεινή Τράκα είναι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks για το 2019 και αναδείχθηκε μέσα από τη βαθμολογία των κριτών και την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Με την ανάδειξή της σε νικήτρια του διαγωνισμού, η Φωτεινή Τράκα ξέσπασε σε κλάματα, φόρεσε το στέμμα και κέρδισε το περιβόητο χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ!

View this post on Instagram

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks)

Η Φωτεινή κέρδιζε τις εντυπώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και είχε ξεχωρίσει απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή για το ιδιαίτερο στυλ και το ταμπεραμέντο της.

Δες εδώ την ανακοίνωση της νικήτριας από την λαμπερή παρουσιάστρια του παιχνιδιού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;