Μπαίνω Φαντάρος: 5 πράγματα που αξίζει να κάνεις στις εξόδους σου!

Από neolaia.gr Team 30 Ιανουαρίου 2019

Μπαίνω φαντάρος και ψάχνω τρόπους για να κάνω καλύτερη τη θητεία μου! Για να δω τι μπορώ να κάνω για τις εξόδους!

Αχ, ήρθε ο καιρός και η δύσκολη αυτή η ώρα που μπαίνω φαντάρος. Πάω με μισή καρδιά, καθώς, όλοι κάποια στιγμή θα το περάσουμε, αλλά, αφήνω πίσω μου την ελευθερία μου και την υπέροχη ζωούλα μου!

Θα πρέπει, όμως, μάλλον να επικεντρωθώ στα σωστά και να μη σκέφτομαι τι θα χάσω έξω. Πρέπει να βρω πώς θα καταφέρω να κάνω τη θητεία μου όσο πιο ενδιαφέρουσα και καλή γίνεται.

Ένας από τους τρόπους για να το πετύχω και αυτό, είναι να βρω τι θα κάνω στις εξόδους. Λίγοι, δυστυχώς, είναι οι τυχεροί που πάνε κάπου κοντά στο σπίτι τους. Εγώ δεν είμαι, ένας από αυτούς!

Βέβαια, έτσι όπως είναι η κατάσταση όλοι θα περάσουμε ένα δίμηνο με τετράμηνο παραμεθόριο!

Για να παρηγορηθώ, έκατσα και έφτιαξα μία λίστα με τα πράγματα που μπορώ να κάνω στις εξόδους μου.

1. Ένα ήσυχο καφέ με ίντερνετ

Ένα ήσυχο καφέ, ζεστό και φιλόξενο που να έχει ίντερνετ για να επικοινωνήσω με τους γνωστούς μου και τους φίλους μου, αλλά και να διαβάσω άρθρα. Να έρθω λίγο σε επαφή με τον κανονικό κόσμο!

2. Έξοδος με τη σειρά μου

Να βγω με τα παιδιά της σειράς για να πάμε μία βόλτα, να γνωριστούμε, να μιλήσουμε για άλλα πράγματα πέρα από αυτά του στρατού. Και που ξέρεις, μπορεί να βρω και κανένα καλό φιλαράκι.

3. Δωμάτιο σε ξενοδοχείο

Ζεστό νερό, στρώμα όπως πρέπει να είναι και καθαρή τουαλέτα, είναι πιστεύω αυτά που θα μου λείψουν περισσότερο όσο θα είμαι στο στρατό. Οπότε ημιδιαμονή είναι μία καλή λύση!

4. Να μείνω μέσα

Κάποιες μέρες θα μπορούσα να χαλαρώσω και μέσα. Θα κοιμηθώ όσο θέλω, αφού δε θα έχω υπηρεσία και μπορώ να περάσω και ωραία με τους άλλους που είτε έχουν υπηρεσία, είτε είναι εξοδούχοι και προτίμησαν να μείνουν μέσα!

5. Να γυρίσω τη περιοχή που είμαι

Να μη μένω σε ένα μέρος, να περπατήσω, να πάω σε γύρω περιοχές! Έτσι και αλλιώς, ίσως, να μην έχω ποτέ  ξανά τη τύχη να βρεθώ εκεί!

Δες επίσης: Μπαίνεις φαντάρος; Αυτά είναι όλα όσα θα χρειαστείς!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486