Κι όμως! Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστούσαν στο
Οι "Δύο Ξένοι" ήταν να προβληθούν με διαφορετικούς ηθοποιούς από αυτούς που πρωταγωνίστησαν τελικά! Και δεν είχαμε ιδέα!

Η σειρά που λατρέψαμε όσο καμιά άλλη και συνεχίζουμε να βλέπουμε σε επαναλήψεις δε θα ήταν η ίδια χωρίς τους πρωταγωνιστές της. Ο λόγος για τη σειρά “Δύο Ξένοι“!

Έχουν περάσει 20 χρόνια από την ημέρα που έκανε πρεμιέρα, μέσα από τη συχνότητα του Mega. Το ενδιαφέρον, όμως, για τη σειρά δεν έχει σταματήσει. Βασικό ενδιαφέρον για όλους έχουν όλες οι αποκαλύψεις από τα παρασκήνια και τις άγνωστες ιστορίες που κάνουν οι συντελεστές του.

Ο Δημήτρης Αποστόλου, ένας εκ των σεναριογράφων των Δύο Ξένων, αποκάλυψε τις τελευταίες ημέρες πολλές άγνωστες ιστορίες όπως από ποια παρουσιάστρια εμπνέονταν και ποια ιστορία της Ελένης Μενεγάκης μετέφεραν στη σειρά.

Μαζί με αυτά ο Δημήτρης Αποστόλου δήλωσε ότι η Εβελίνα Παπούλια και ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν ήταν οι πρώτες επιλογές για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους!

“Ο ρόλος της Μαρίνας Κουντουράτου είχε προταθεί αρχικά στην Ελένη Κούρκουλα, αλλά δεν ήθελε να τον κάνει. Είδαμε την Εβελίνα Παπούλια στο σίριαλ “Ασυνήθεις ύποπτοι”κι έτσι της προτείναμε τον ρόλο. Της είπαμε ότι το κόκκινο μαλλί έπρεπε να γίνει ξανθό και έπαθε μια κρίση. Έφυγε και όταν γύρισε φορούσε ένα μαντήλι στο κεφάλι. Μόλις το έβγαλε είδαμε ότι είχε βάψει το μαλλί, χωρίς να ξέρει τι ρόλο θα έπαιζε”.

Και ποιοι ήταν ρωτάς; Συνέχισε να διαβάζεις τις δηλώσεις του δημιουργού και σύντομα θα μάθεις!

“Τον ρόλο του Κωνσταντίνου Μαρκορά θα τον έπαιζε ο Γρηγόρης Βαλτινός, αλλά είχε αφιερωθεί στον «Βιολιστή στη στέγη», που είναι για εμένα το πιο εμβληματικό πράγμα που έχει κάνει”.

Επιπλέον, αποκάλυψε πως ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά είχε προταθεί αρχικά στη Νόνικα Γαληνέα και η Ντίνα Κώνστα προοριζόταν για τον ρόλο της Φλώρας, που τελικά υποδύθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Δες επίσης: 5 ελληνικές σειρές που αξίζουν τον χρόνο σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;