ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019: Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία πληρωμής!

Από neolaia.gr Team 22 Ιανουαρίου 2019

ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019: Δείτε αναλυτικά!

Επιβεβαίνοντας τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει τις προηγούμενες ημέρες, βγήκε η ανακοίνωση για την επίσημη ημερομηνία που θα γίνει η επόμενη πληρωμή για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, το ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019.

Στις 28 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Δευτέρα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του προγράμματος, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Το ποσό των 63.128.428,80 ευρώ θα καταβληθεί σε 290.072 δικαιούχους καιαφορά περισσότερα από 600.000 άτομα.

Η πληρωμή του ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οιενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ: Το επίδομα που δικαιούσαι ως άνεργος και δε γνώριζες!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486