Νέες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο με δύο νέες προκηρύξεις - Μάθε πώς θα κάνεις αίτηση!
Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασίας στον δημόσιο τομέα ανακοινώνουν δύο νέες προκηρύξεις που δημοσιεύτηκαν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις διεκδικήσουν υποβάλλοντας τις αιτήσεις τους σύμφωνα με τις οδηγίες της προκήρυξης για τη θέση που επιθυμούν.

Αναλυτικά οι θέσεις ανά προκήρυξη:

Δήμος Πατρέων

Ανακοινώνεται η πρόσληψη προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου έως δύο (2) μήνες για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών του ΚΟΔΗΠ και ειδικότερα δύο (2) ΠΕ Ειδικών Παιδαγωγών, ενός (1) ΤΕ Νοσηλευτή , δύο (2) ΔΕ Οδηγών και τρείς (3) ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών για τη σχολική χρονιά 2018-2019 στους Βρεφονηπιακούς – Παιδικούς Σταθμούς, τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ και γραφεία Κ.Ο.ΔΗ.Π:

ΠΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

  • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν την ηλικία που ορίζεται για τις επιμέρους ειδικότητες
  • Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
  • Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν 3584/2007 του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ποινική καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση κ.λ.π.).

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας.
2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους και εν γένει των τίτλων που αποδεικνύουν τα προσόντα που απαιτούνται από τις επιμέρους ειδικότητες. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, βεβαίωση ισοτιμίας αυτού από την αρμόδια Διεύθυνση.
3. Φωτοαντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος σε ισχύ ή λοιπές βεβαιώσεις ή πιστοποιητικά όπως προβλέπεται στις επιμέρους ειδικότητες.
4. Υπεύθυνη δήλωση κατά το Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν 3584/2007 του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ποινική καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση κ.λ.π.).
5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης για την οποία επιλέγονται.
6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνεται αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο (ο υπολογισμός του οποίου γίνεται σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 21 του ν. 2190/1994) από την τελευταία ημέρα της νέας σύμβασης έχουν απασχοληθεί σε φορείς του δημοσίου ή ευρύτερου δημοσίου τομέα του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/94, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 παρ. 1 του Ν. 3812/2009, με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία που απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά στα γραφεία (ισόγειο) του ΝΠΔΔ «Κοινωνικός Οργανισμός Δ. Πατρέων» (Γούναρη 76, Πάτρα – τηλ: 2610-390.968, 2610- 390.971) από τη Δευτέρα 21/1/2019 έως και την Τετάρτη 23/1/2019 και ώρες 8.00 πμ – 2.00 μμ, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας απευθύνοντάς την υπόψιν κα. Ψαρρού. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Ενστάσεις επί των αποτελεσμάτων δεν θα γίνουν δεκτές.

Δείτε και την προκήρυξη

Προκήρυξη

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;