Τώρα μπορείς να δένεις τα κορδόνια σου με ένα ΚΛΙΚ
Ένα νέο παπούτσι που θα σου "λύσει" τα χέρια και θα σου "δέσει" τα παπούτσια!

Η τεχνολογία έχει κάνει πραγματικά άλματα τα τελευταία χρόνια και μας βοηθάει ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητα. Τώρα, ήρθε μία νέα εφεύρεση που θα σε βοηθήσει πολύ στην καθημερινότητά σου.

Το αθλητικό παπούτσι “Nike Adapt ΒB”, που “λύνεται” και “δένεται” με το πάτημα ενός κουμπιού του κινητού σου! Η σύνδεση με το κινητό τηλέφωνο γίνεται μέσα από μία εφαρμογή και κοστολογείται 350 ευρώ και αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα στις ΗΠΑ από τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Το παπούτσι θα χρειάζεται και αυτό φόρτιση κατά διαστήματα και γι’ αυτό θα έχει μαζί του ένα “πατάκι” επαναφόρτισης. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πώς ακριβώς επικοινωνεί το παπούτσι με το τηλέφωνο και λαμβάνει εντολές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Take a first look at the NIKE ADAPT BB, the first smart shoe designed for on-court performance… – The NIKE ADAPT BB utilises the NIKE HYDERADAPT’s POWER LACING SYSTEM a first for the basketball court, this aided with a customised fit that is specific to every player powered by FitAdapt, a mobile app that allows you to set and save your favourite fits. – The NIKE ADAPT BB is set to release on FEBRUARY 17. Hit the link in our bio for a closer look at NIKE’s first smart shoe. – Image courtesy of @nike – #thedropdate #nike #nikeadaptbb #nikeadapt #nikesportswear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE DROP DATE (@thedropdate) στις

Εμείς περιμένουμε αυτές τις αποκαλύψεις για να ξέρουμε τι αγοράζουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν την αυτόματη προσαρμογή του παπουτσιού στο πόδι τους, μέσω μιας εφαρμογής, που αποθηκεύει εκ των προτέρων τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη και μετά τις ενεργοποιεί στο παπούτσι.

Οι αισθητήρες του παπουτσιού αντιλαμβάνονται την ένταση που βάζει το πόδι σε διαφορετικές φάσεις και ανάλογα χαλαρώνουν ή σφίγγουν το παπούτσι.

Ανάλογα το πώς θα πάει το παπούτσι στην αγορά θα δείξει και αν αυτή η, σχετικά ακριβή, τεχνολογία θα εφαρμοστεί από τη Nike και σε άλλα παπούτσια.

Δες επίσης: 4 εφαρμογές που πρέπει να διαγράψεις από το smartphone σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;