ΑΣΕΠ: Τα απαραίτητα προσόντα για τις 150 μόνιμες θέσεις εργασίας στα ΚΕΠ!

Από neolaia.gr Team 14 Ιανουαρίου 2019

ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά!

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για την έκδοση της προκήρυξης του ΑΣΕΠ που θα αφορά 150 μόνιμες θέσεις εργασίας στα ΚΕΠ της χώρας και η οποία αναμένεται πως θα βγει στον «αέρα» το αργότερα στα μέσα του μήνα Φεβρουαρίου 2019.

Ήδη υπεγράφη από την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κα Μ. Ξενογιαννακοπούλου, η απόφαση για την έκδοση της νέας προκήρυξης του ΑΣΕΠ κι έτσι ανοίγει ο δρόμος για τις πρώτες προσλήψεις που θα γίνουν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών μετά από περίπου 12 χρόνια σταθερότητας.

Η συγκεκριμένη απόφαση για τις νέες θέσεις εργασίας προέκυψε και μετά από τις εκκλήσεις των εργαζομένων, αφού πλέον τα ΚΕΠ είναι ιδιαίτερα «δημοφιλή» τόσο στους πολίτες όσο και στα Υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικης Ανασυγκρότησης.

ΒΡΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΕΔΩ!

Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής: 60 ΠΕ, 30 ΤΕ και 60 ΔΕ, όλες Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών.

Είναι φανερό πως όλες οι προσλήψεις θα γίνουν από έναν και μοναδικό κλάδο, εκείνον της Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (ΔΥΠ) ο οποίος συναντάται μόνον στα ΚΕΠ και στον οποίο υπάρχουν οι περισσότερες ελλείψεις.

Αυτό σημαίνει ότι απαραίτητο προσόν για τη διεκδίκηση των θέσεων θα είναι η κατοχή οποιουδήποτε πτυχίου ή διπλώματος κάθε εκπαιδευτικής κατηγορίας (Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Όσοι επιλεγούν αναμένεται να περάσουν από μια διαδικασία εκπαίδευσης πάνω στα θέματα που καλούνται να διαχειριστούν και τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα ΚΕΠ.

Είναι πολύ πιθανό στις 150 θέσεις να προστεθούν και οι ειδικές που προβλέπονται από τις ειδικές κατηγορίες (πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ κ.λπ).

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486