4 tips για να μην
Απ' ότι φαίνεται, το φετινό κρύο δε θα μας λυπηθεί καθόλου!

Ακραία καιρικά φαινόμενα του 2019, Τηλέμαχοι, Σοφίες, Κατερίνες, Αναξίμανδροι και ποιος ξέρει τι άλλα ονόματα θα σκαρφιστούν επιτέλους;

Μόνο οι Αμερικάνοι θα ονοματίζουν τα καιρικά φαινόμενα; Αμ δε! Κι εμείς μπορούμε!

Το κρύο φέτος, λοιπόν, απ’ ότι φαίνεται, δε θα αναγνωρίσει ασυλία σε κανέναν και ήδη έχουμε κρυολόγημα και σουρωμένες μύτες οι περισσότεροι.

Παρόλα αυτά, είτε χιονίσει, είτε βρέξει, είτε βάλει ξαφνικά δυνατούς ανέμους, υπάρχουν κάποιες αποτελεσματικές συμβουλές που μπορούν να μας βοηθήσουν να αποτρέψουμε τις αρνητικές συνέπειες του χειμώνα!

Αν μη τι άλλο, μη μετατραπούμε σε παγοκολώνες από το κρύο!

1. Move your body

Είτε πρόκειται για χορό μπροστά απ’ τον καθρέφτη του σαλονιού σου, είτε για χαλαρό τρέξιμο και περπάτημα στη γειτονιά σου με κουμπωμένο πάντα το φλισάκι μπουφάν μέχρι το λαιμό, είτε για γυμναστήριο και ομαδικό άθλημα, η σωματική εγρήγορση καίει ενέργεια και μας βοηθά να παραμένουμε ζεστοί.

2. Σκούφοι, γάντια και κασκόλ

Για να κρατηθεί το σώμα ζεστό, πρέπει να μένουν ζεστά τα “επίμαχα” σημεία, όπως φυσικά το κεφάλι, ο λαιμός και οι παλάμες.

3. Θερμός

Χρησιμοποίησε ένα θερμός για να βάζεις εκεί το ζεστό τσάι, το χαμομήλι ή τον καφέ σου. Το ρόφημά σου θα παραμένει ζεστό, ανεξάρτητα με τις ακραίες θερμοκρασίες του χειμώνα, ενώ επιπλέον δε θα χρειάζεται να σπαταλάς χρήματα κάθε τρεις και λίγο για να αγοράζεις ροφήματα απ’ έξω.

4. Βάλε τα αυριανά ρούχα από σήμερα στο καλοριφέρ

Ένα σημαντικό tip που πρέπει να λάβουμε υπόψιν, αν δε θέλουμε να “ξεπαγιάσουμε” από το κρύο φέτος είναι το ζέσταμα των ρούχων. Θυμήσου, λοιπόν, να βάλεις από το προηγούμενο κιόλας βράδυ τα ρούχα σου πάνω στο καλοριφέρ, έτσι ώστε το επόμενο πρωί να τα βρεις ζεστά και έτοιμα να φορεθούν!

Δες κι αυτό: 3 εύκολοι τρόποι για να στεγνώνεις γρήγορα τα ρούχα σου το χειμώνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;