Καιρός: Καλωσόρισες Υπατία - Που θα χτυπήσει το νέο ψυχρό φαινόμενο
Η "Υπατία" έρχεται να φέρει νέα κακοκαιρία στη χώρα. Δες τι πρόκειται να προκαλέσει και σε ποιες περιοχές.

Ο “Τηλέμαχος” ήρθε, κάθισε μία μέρα και έφυγε! Τη θέση του τώρα παίρνει το χαμηλό βαρομετρικό “Υπατία”. Η νέα κακοκαιρία αναμένεται στη χώρα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Όπως τονίζουν οι μετεωρολόγοι, σήμερα θα είναι ακόμα πιο δύσκολη η μέρα από τις προηγούμενες. Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι δρόμοι σε πολλές περιοχές της Ελλάδας έχουν γίνει παγοδρόμια λόγω του παγετού.

Οι προβλέψεις δείχνουν πυκνή χιονόπτωση σε Δυτική Στερεά, Πελοπόννησο, Ήπειρο, όπου μέσα στην ημέρα, λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας, θα μετατραπούν σε ισχυρές βροχοπτώσεις.

Επιπλέον, τα χιόνια, ο παγετός και οι χαμηλές θερμοκρασίες αναγκάζουν πολλούς δήμους της χώρας να κρατήσουν τα σχολεία κλειστά και σήμερα ή να αλλάξουν το ωράριο λειτουργίας τους για την ασφάλεια των μαθητών.

Η “Υπατία” πρόκειται να προκαλέσει νέα μεταβολή του καιρού από τα δυτικά, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι χιονοπτώσεις θα σταματήσουν. Αναμένεται στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, αλλά και πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία να συνεχίσει ο χιονιάς.

Δεν μας έφταναν όλα τα παραπάνω, θα υπάρξουν και ισχυροί άνεμοι που θα φτάσουν μέχρι και τα 9 μποφόρ κατά το μεσημεράκι σε περιοχές του Αιγαίου.

Ας ελπίσουμε να τελειώσει κάποτε αυτό το ντόμινο κακοκαιριών.

Δες ακόμα: Τα χιόνια στην Αθήνα έβαλαν «φωτιά» στο Twitter – Ιδού τα καλύτερα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;