4 τέλεια μαγαζιά που μπορείς να παίξεις επιτραπέζια με την παρέα σου!

Από neolaia.gr Team 9 Ιανουαρίου 2019

Σου αρέσουν τα επιτραπέζια αλλά βαρέθηκες να κάθεσαι μέσα με την παρέα σου. Σου έχω τη λύση!

Σου αρέσουν πολύ τα επιτραπέζια; Εσύ και η παρέα σου μαζεύεστε συνέχεια και παίζετε διάφορα επιτραπέζια μέχρι το πρωί;

Γιατί να κάθεσαι μέσα και να μην πας μία βόλτα σε ειδικά διαμορφωμένα μαγαζιά για επιτραπέζια! Εκεί πέρα του ότι έχεις άπειρες επιλογές για να διαλέξεις, θα βγεις έξω, θα δεις κόσμο και θα πιεις το καφεδάκι σου.

Τα μαγαζιά αυτά έχουν αρχίσει να γίνονται η νέα μόδα για τις φοιτητικές παρέες. Επιπλέον, δεν έχουν τις κλασσικές επιλογές επιτραπέζιων που ξέρουμε όλοι, αλλά λίγο διαφορετικές.

Και δεν χρειάζεται να διαβάσεις τις οδηγίες, αφού πέρα από τους σερβιτόρους, έχουν και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό για να σου εξηγήσει τα διάφορα παιχνίδια και να σου λύσει όλες τις απορίες σου.

Α! Μην ξεχνάς ότι χρεώνεσαι μόνο το καφέ σου. Οπότε δες τη λίστα που ακολουθεί και σου εύχομαι καλή διασκέδαση!

1. PLAyCE

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

To έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πάντα «ετοιμοπόλεμο» για να στήσει, να εξηγήσει και να βοηθήσει το παιχνίδι σας αλλά και να σας σερβίρει μοναδικές αλμυρές και γλυκές γεύσεις! #playce #panormou #zwgrafou #chalandri #games #gamers #athens #fun #creativity #instagame #instaathens #instaplace

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PLAyCE_Athens (@playce_athens) στις


Tο μαγαζί με τις- πάνω από- 300 επιλογές παιχνιδιών. Έχει δυο χώρους, σε Ζωγράφου και Αμπελοκήπους, οι οποίοι διατηρούν τη φιλοσοφία που οι περισσότεροι χάνουμε καθώς μεγαλώνουμε. Παιχνίδι, λοιπόν, με τις ώρες!