ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται το χιόνι και στο κέντρο της Αθήνας! Δείτε πότε!
ΚΑΙΡΟΣ: Μπορεί η Αθήνα να έμεινε χωρίς χιόνι... Όμως όχι για πολύ!

Κι ενώ όλη η χώρα έχει ντυθεί στα λευκά, ενώ ακόμα και περιοχές που ποτέ δε “βλέπουν” χιόνι έζησαν το μένος της Σοφίας! Στην Αττική όμως ο καιρος σφυρίζει αδιάφορα και μόνο μας κρυώνει. Χιόνι όμως τίποτα.

Αυτό αλλάζει όμως σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο. Σύμφωνα με την πρόγνωσή του: «Από τη Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι το πρωί της Τρίτης έρχεται η ώρα της Αττικής. Για 16-18 ώρες ο καιρός στην Αττική θα είναι χιονόκαιρος, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε θα χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Θέμα 104,6, «από τις προμεσημβρινές ώρες θα ενταθούν οι χιονοπτώσεις από την Πελοπόννησο μέχρι τη Θράκη. Από τη Βοιωτία, τη Θήβα και τα βορειότερα κατά περιόδους θα χιονίζει αρκετά και κυρίως ανατολικά της κορυφογραμμής της Πίνδου θα χιονίζει και στα πεδινά».

Κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη και οι πυκνές χιονοπτώσεις σε περιοχές ακόμα και με χαμηλό υψόμετρο.

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί έως και το Σάββατο, όταν οι ελάχιστες θερμοκρασίες τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα είναι ιδιαίτερα χαμηλές, προκαλώντας προβλήματα από τον ισχυρό παγετό, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;