Ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη κάνουν δύσκολη τη ζωή των Ελβετών!
Τα αποτελέσματα των αγώνων των δύο Ελλήνων εναντίον των Ελβετών που πραγματικά εντυπωσιάζουν!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χάνει από τον Ρότζερ Φέντερερ στο τάι μπρέικ, ενώ η Σάκαρη κέρδισε τη Μπέντσιτς στο Hopman Cup που διεξάγεται στο Περθ, της Αυστραλίας.

Το Hopman Cup που διεξάγεται στο Περθ, της Αυστραλίας έφερε τα ανερχόμενα αστέρια της χώρας μας αντιμέτωπους με μεγάλα ονόματα του αθλήματος. Ο Τσιτσιπάς ήρθε αντιμέτωπος με το είδωλό του Ρότζερ Φέντερερ και, δυστυχώς, έχασε στις λεπτομέρειες.

Μπορεί το σκορ να είναι 2- 0 στα σετ, αλλά και στα δύο σετ ο Τσιτσιπάς κατάφερε να φέρει τον αντίπαλο του στο τάι μπρέικ. Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός του Φέντερερ ήταν αυτά που τον όρισαν νικητή.

Ο Τσιτσιπάς έχασε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο σετ που προηγούταν στο σκορ με 4- 1!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η Μαρία Σάκκαρη σε, αντίθεση, έδειξε πιο έτοιμη και κατάφερε και κέρδισε την αντίπαλο της 2- 0 στα σετ και 6- 3 και 6- 4 στα games, αντίστοιχα. Με τη Μπέντσιτς να δυσκολεύεται να κρατήσει πίσω τη Σάκκαρη, η οποία παρόλο που έχασε τα πρώτα δύο games, επανήλθε δριμύτερη.

Σε λίγα λεπτά θα ακολουθήσει και το διπλό με την ελληνική ομάδα να στέκεται απέναντι στην ελβετική με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί να μην έχουμε ελπίδες για τον τελικό του Σαββάτου, καθώς η νίκη του Φέντερερ δίνει κατευθείαν το εισιτήριο στην Ελβετική ομάδα. Φεύγουμε, όμως, περήφανη από τη διοργάνωση αυτή.

Δες επίσης: Στέφανος Τσιτσιπάς: 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τον τενίστα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;