Ποια είναι τα ζώδια που δίνουν μεγάλη σημασία στο... σεξ;
Είναι τρία και πίστεψε με, δεν το διαπραγματεύονται!

Ναι, υπάρχουν κάποια ζώδια που βάζουν το σεξ στην πρώτη θέση και δε διαπραγματεύονται για κανέναν λόγο την απόλαυση.

Κάθε ζώδιο ξεχωρίζει εξαιτίας κάποιων χαρακτηριστικών που διαθέτει και δεν  είναι λίγοι αυτοί που κ΄ρινουν κάποιον από το ζώδιο του. Μη μου πεις ότι δεν ρωτάς τον άλλον «Τι ζώδιο είσαι;», γιατί δε θα σε πιστέψω.

Το σεξ είναι σημαντικό μέσα σε μια σχέση, αλλά για πολλούς είναι εξίσου σημαντική η επικοινωνία, η εμπιστοσύνη και άλλα.

Για αυτά τα ζώδια, όμως, το σεξ παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο!

Ταύρος

Ο αισθησιακός του ζωδιακού κύκλου δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς σεξ. Είναι ένα πιστό ζώδιο, αρκεί να τον καλύπτει ο σύντροφος του στο σεξουαλικό κομμάτι. Θέλει να απολαμβάνει αλλά και να χαρίζει απόλαυσε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Μην ξεχνάς πως είναι παιδί της Αφροδίτης.

Σκορπιός

Το «φλογοβόλο» του ζωδιακού κύκλου. Ο Σκορπιός θέλει το σεξ να παίζει τον πρώτο και τον τελευταίο ρόλο στη σχέση του. Μπορεί να σε λατρεύει, να σε αγαπάει και όλα τα σχετικά αλλά δεν υπάρχει σεξ θα τον χάσει. Είναι γνωστό πως ο Σκορπιός λειτουργεί με τα ερωτικά του ένστικτα και θέλει πολλά παιχνίδια με τον σύντροφο του. Είναι βασική αιτία χωρισμού η έλλειψη σεξ.

Ζυγός

Το δεύτερο παιδί της Αφροδίτης μπορεί να μοιάζει απόμακρος και μυστήριος, αλλά μόλις σε καταφέρει θα σου δείξει τι εστί σεξ. Δεν μπορεί να κρατηθεί όταν είναι ερωτευμένος ή όταν γουστάρει πολύ κάποιον και είναι από αυτούς που μπορούν να μείνουν στο κρεβάτι για πολλές ώρες… και όχι για να κοιμηθεί!

Δες και αυτό: Πέντε σημαντικοί λόγοι για τους οποίους χωρίζουν τα ζώδια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;