3 συχνές ανησυχίες κατά τη διάρκεια του σεξ
Έχουν λόγο ύπαρξης;

Σεξ: Μια δοκιμασμένη διαδικασία σωματικού και ψυχολογικού δεσμού που κορυφώνεται όλο και περισσότερο με την αμοιβαία σεξουαλική απόλαυση.

Μια δραστηριότητα απολαυστική, όμως και αρκετά αγχωτική, αφού στο σεξ “σκάνε” διάφοροι φόβοι, άγχη και ανησυχίες.

Δε χρειάζεται κανένας απολύτως πανικός! Ό,τι προκύπτει κατά τη διάρκεια του σεξ είναι φυσιολογικό και, σε κάθε περίπτωση, δυνατό στο να αντιμετωπιστεί.

Ποιες είναι όμως οι συχνότερες ανησυχίες κατά τη διάρκεια του σεξ;

1. Να σπάσει το προφυλακτικό

Μια απόλυτα δικαιολογημένη ανησυχία στο σεξ, την οποία έχουν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες. Μπορεί το προφυλακτικό να σπάσει, όμως δεν είναι κανόνας, αλλά περισσότερο αποτελεί εξαίρεση.

2. Κατά πόσο “ταιριάζουμε” στον τομέα σεξ

Πολλές φορές, μόλις πάμε να κάνουμε σεξ με κάποιον, μας πιάνει το άγχος για το αν θα ταιριάξουμε, για το αν θα τα βρούμε ή για το αν θα τον ικανοποιήσουμε και θα φανούμε “καλές” στο σεξ. Δεν υπάρχουν πολλά να πεις εδώ: Απλά ζήστο, χωρίς να σκέφτεσαι και να το υπεραναλύεις και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν κάνουμε τίποτα απλώς και μόνο για να αποδείξουμε στον άλλο ότι είμαστε “καλές” στο κρεβάτι.

3. Η έκθεση του γυμνού μας σώματος

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες τέτοιου τύπου κι αν όχι, έστω μια φορά στη ζωή μας το έχουμε σκεφτεί. Πρέπει να καταλάβεις ότι ο άλλος είναι απέναντί σου και επιθυμεί εσένα για αυτό που είσαι, ούτε για τη σωματοδομή σου, ούτε για το χρώμα στα μαλλιά σου και τα κοντά ή μακριά σου νύχια. Είναι εκεί για ΣΕΝΑ. Προσπάθησε να το απολαύσεις, χωρίς ντροπές και σκέψεις για το πως είσαι και το πως φαίνεσαι.

Δες κι αυτό: Τι συμβαίνει στο σώμα μας όση ώρα κάνουμε σεξ; (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;