Καλά Χριστούγεννα! Η Google γιορτάζει με νέο doodle!
Καλά Χριστούγεννα! Υγεία, ευτυχία και τρέλα!

Καλά Χριστούγεννα! Η ευχή της ημέρας!

Η Google εύχεται σε όλους «Καλά Χριστούγεννα!» και γιορτάζει την ημέρα με ένα χρωματιστό doodle που δείχνει τον Άγιος Βασίλη, την κυρία του και τα ταρανδάκια του να ξεκουράζονται.

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη μέρα του χρόνου και προετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά που έρχεται.

Σε πολλές χώρες του κόσμου, ο κόσμος επιλέγει να περάσει οικογενειακά τη συγκεκριμένη μέρα και έπειτα βγαίνουν σε κάποιο μαγαζί ή για βόλτα στη στολισμένη πόλη που βρίσκονται.

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και να περάσετε ΟΛΟΙ υπέροχα!

Τι είναι τα Google Doodles;

Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google στην αρχική της σελίδα. Το πρώτο doodle δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για πρακτικούς λόγους και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα γίνει τόσο δημοφιλές και ότι θα καταλήξει να θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της σελίδας αναζήτησης της Google. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα πλέον πολλοί ανυπομονούν να δουν κάθε νέο doodle που δημιουργούμε! Τα doodles δημιουργούνται για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Μπορεί να είναι η πρώτη μέρα του σχολείου, τα γενέθλια του Οδυσσέα Ελύτη ή η 50η επέτειος από την ανακάλυψη του γενετικού κώδικα. Η doodle ομάδα της Google ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;