7 ρεαλιστικές συμβουλές για να γίνει η σχέση σου καλύτερη
Ίσως σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα αλλιώς!

Όποιος σου είπε πως ο ρεαλισμός σε μια σχέση βλάπτει, μάλλον δεν έχει προσπαθήσει να δει τις καταστάσεις αντικειμενικά. Ο ρεαλισμός χρειάζεται, και ειδικά μέσα σε μια σχέση γιατί σε βοηθά να δεις τις καταστάσεις καλύτερα και με λογική.

Ο έρωτας, η αγάπη και όλα τα υπέροχα συναισθήματα που δημιουργούνται μέσα σε μια σχέση πρέπει να συνοδεύονται από μια μικρή δόση ρεαλισμού για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως όταν συμβεί κάτι δυσάρεστο ή κάτι που δε σου ταιριάζει.

1.Άφησε το κινητό στην άκρη!

Μας έχει «φάει» η τεχνολογία! Δε λέω είναι πολύ καλό πράγμα αλλά μερικές φορές σου χαλάει τη σχέση  και δεν το καταλαβαίνεις. Άσε το κινητό και ζήσε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σου.

2.Μην ελέγχεις το κινητό του άλλου!

Μιλάμε για απόλυτη καταστροφή! Δε χρειάζεται να είσαι πάνω από τη συσκευή του για να καταλάβεις ότι κάτι συμβαίνει. Πολύ απλά ρώτα. Δεν είναι ωραία κίνηση και ο άλλος αισθάνεται άσχημα.

3.Επικοινωνία

Μια σχέση βασίζεται στην επικοινωνία. Στην επικοινωνία όλων των μορφών! Λεκτική, σαρκική, τα πάντα. Ανέπτυξε τους δικούς σου κώδικες με τον σύντροφο σου.

4.Μην κοιμάστε μαλωμένοι

Πολλά ζευγάρια τείνουν να κοιμούνται μετά από έναν τσακωμό και δεν είναι καθόλου καλό για τη ψυχολογία σας. Συζητήστε και προσπαθήστε να κοιμηθείτε καλά.

5.Μην ξεχνάτε τον εαυτό σας

Σε μια σχέση υπάρχουν δυο άνθρωποι! Αυτοί οι δυο άνθρωποι πρέπει να φροντίζουν τον εαυτό τους για να είναι καλά στη σχέση τους και να έχουν προσωπικό χρόνο αλλά και χώρο.

6.Η συγνώμη

Μάθε να λες συγνώμη! Οκ, μη γίνει καραμέλα στο στόμα αλλά μη φοβάσαι να ζητήσει συγνώμη εκεί που πρέπει.

7.Πειραματίσου

Στα πάντα και πάντα βάζοντας τα όρια σου. Αν έχεις βρει έναν σύντροφο που σε καλύπτει, σε αγαπάει και τον αγαπάς (και όλα τα σχετικά!) μη φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Ταξίδια, σεξ, φαγητό όλα είναι εμπειρίες που μπορείτε να μοιραστείτε!

Δες και αυτό: 10 κανόνες που πρέπει να ακολουθούν όσοι αναζητούν τον έρωτα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;