Next Top Model: Απαπα! Αμανατίδου-Ιωαννίδου έβγαλαν μαχαίρια!
Τα κορίτσια του Next Top Model δεν μπόρεσαν να κρατηθούν!

Το Next Top Model πλησιάζει στο τέλος του, καθώς την Τετάρτη θα ξέρουμε ποια θα είναι η κοπέλα που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο!

Οι παίκτριες που έχουν μείνει στο σπίτι του Next Top Model είναι η Άννα Αμανατίδου, η Εύη Ιωαννίδου, η Μαριάννα Παινέση, η Εβελίνα Σκίτσκο και η Ειρήνη Καζαριάν .

Τα κορίτσια προσπαθούν να αντέξουν μέχρι το τέλος και όλες μαζί ανταγωνίζονται η μια την άλλη, με σκοπό να κερδίσουν, Όμως, η Εύη και η Άννα έχουν βγάλει για τα καλά τα μαχαίρι, όπως είδαμε σε απόσπασμα που έδειξε η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου».

Τα δυο μοντέλα, από ότι φαίνεται, δε χωνεύουν για κανένα λόγο η μια την άλλη και τα καρφιά που πέταγαν μπροστά στην κάμερα ήταν αρκετά αιχμηρά.

Η Εύη ανέφερε πως σε κάθε αποχώρηση ελπίζει πως θα φύγει η Άννα και πως δε θέλει καθόλου σχέσεις μαζί της και πως της είναι τελείως αδιάφορη. Η Αμανατίδου θεωρεί πως δεν έχει αλλάξει καθόλου η υπεροψία της Εύης και πως συνεχίζει να είναι ίδια.

Η Εύη δεν μπορεί να δεχτεί την κριτική της Άννας και δε δέχεται να την κρίνει, αφού όπως λέει η ίδια δεν δεν γνωρίζει από μόντελινγκ.

Χαμούλης σου λέω!

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Δες και αυτό: Next Top Model: Η Μικαέλα έφυγε από το παιχνίδι κι ακόμα είναι ΕΞΑΛΛΗ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;