Ο φυσικός χυμός πορτοκάλι είχε ανέκαθεν την πρωτοκαθεδρία βιταμίνης C στην καθημερινή μας διατροφή και τον καταναλώνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε, προκειμένου να μη χάνουμε τις βιταμίνες του.
Η εποχή που διανύουμε αυτή τη στιγμή είναι μια περίοδος ιώσεων και γρίπης, πράγμα που μας κάνει να αναζητούμε την απαραίτητη διατροφική ενέργεια, προκειμένου να αντέξουμε το έντονο κρύο και τις δυσάρεστες συνέπειές του στον οργανισμό μας.
Ως γνωστόν, η βιταμίνη C αποτελεί ένα από τα θρεπτικότερα συστατικά για την υγεία μας και όντως περιέχεται στο πορτοκάλι.
Ωστόσο, ποιες άλλες τροφές είναι εξίσου ή περισσότερο πλούσιες σε βιταμίνη C απ’ το αγαπημένο μας, κλασικό πορτοκάλι;
Ιδού, λοιπόν:
1. Μπρόκολο
2. Φράουλες
3. Κόκκινες πιπεριές
4. Ακτινίδιο
5. Κουνουπίδι
6. Παπάγια
7. Μάνγκο
8. Ανανάς
9. Γκουάβα
10. Λαχανάκια Βρυξελλών
Δες κι αυτό: Αυτός ο χυμός είναι πιο ωφέλιμος κι απ’ το φυσικό χυμό πορτοκάλι!
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Πληροφορική
Πλήρης Απασχόληση
22-01-2024
Αιγάλεω
Marketing
Πλήρης Απασχόληση
18-12-2023
Μαρούσι