Αυτές οι τροφές έχουν περισσότερη βιταμίνη C από το πορτοκάλι
Το πορτοκάλι είναι μια κλασική αξία, αλλά μπορείς να βρεις πολλές εναλλακτικές πηγές βιταμίνης C!

Ο φυσικός χυμός πορτοκάλι είχε ανέκαθεν την πρωτοκαθεδρία βιταμίνης C στην καθημερινή μας διατροφή και τον καταναλώνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε, προκειμένου να μη χάνουμε τις βιταμίνες του.

Η εποχή που διανύουμε αυτή τη στιγμή είναι μια περίοδος ιώσεων και γρίπης, πράγμα που μας κάνει να αναζητούμε την απαραίτητη διατροφική ενέργεια, προκειμένου να αντέξουμε το έντονο κρύο και τις δυσάρεστες συνέπειές του στον οργανισμό μας.

Ως γνωστόν, η βιταμίνη C αποτελεί ένα από τα θρεπτικότερα συστατικά για την υγεία μας και όντως περιέχεται στο πορτοκάλι.

Ωστόσο, ποιες άλλες τροφές είναι εξίσου ή περισσότερο πλούσιες σε βιταμίνη C απ’ το αγαπημένο μας, κλασικό πορτοκάλι;

Ιδού, λοιπόν:

1. Μπρόκολο

2. Φράουλες

3. Κόκκινες πιπεριές

4. Ακτινίδιο

5. Κουνουπίδι

6. Παπάγια

7. Μάνγκο

8. Ανανάς

9. Γκουάβα

10. Λαχανάκια Βρυξελλών

Δες κι αυτό: Αυτός ο χυμός είναι πιο ωφέλιμος κι απ’ το φυσικό χυμό πορτοκάλι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;