Επίθεση στο Στρασβούργο: Νύχτα τρόμου στην πόλη-Ποιος είναι ο φερόμενος δράστης;
Έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης και οι γαλλικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό!

Χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 21:00 (ώρα Ελλάδας) σημειώθηκε αιματηρή επίθεση στο Στρασβούργο, κοντά σε χριστουγεννιάτικη αγορά.

Μια αιματηρή επίθεση σημειώθηκε στο Στρασβούργο, η οποία προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των αρχών και δυστυχώς, υπήρξαν θύματα και τραυματίες.

Λίγο μετά τις 21:00 (ώρα Ελλάδας) σημειώθηκαν πυροβολισμοί κοντά σε χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης καθώς ένας άνδρας επιτέθηκε με όπλο σε ανθρώπους που βρίσκονταν στην περιοχή. Ο φερόμενος δράστης της αιματηρής επίθεσης που προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων, όπως ανέφερε ο  υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Κριστόφ Καστανέρ και τραυμάτισε, σύμφωνα με τηνΠεριφέρεια του Κάτω Ρήνου 13  άτομα, εκ των οποίων οι 8 βαριά και οι 5 με ελαφρύτερα τραύματα, φαίνεται να είναι ο 29χρονος, Σερίφ Σακάτ, ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές για εγκλήματα του κοινού ποινικού Δικαίου.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρουν τον δράστη ενώ μέχρι στιγμής δεν αναγνωρίζεται η επίθεση ως τρομοκρατική.

Η επίθεση στο Στρασβούργο προκάλεσε πανικό στην πόλη και σύμφωνα με τον Γάλλο υφυπουργό Εσωτερικών, τα σύνορα έκλεισαν άμεσα αλλά δεν αποκλείει τη διαφυγή του δράστη στο εξωτερικό.

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του 29χρονου δράστη από την αστυνομία του Στρασβούργου!

Αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση!

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;