Ελένη Τοπαλούδη: Ξυλοκοπήθηκε στο κελί του ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της!
Μεταφέρεται σε διαφορετική φυλακή!

Τις τελευταίες ώρες, κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο, που παρουσιάζει την επίθεση που δέχτηκε ο 19χρονος Αλβανός, που φέρεται ότι σκότωσε την Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο με τη συνέργεια του 21χρονου Έλληνα φίλου του.

Στο βίντεο ο κατηγορούμενος παρουσιάζεται ξαπλωμένος σε αμυντική στάση σε ένα κρεβάτι, ενώ δέχεται αρχικά λεκτική και στη συνέχεια σωματική επίθεση με χαστούκια και κλωτσιές.

Είναι άγνωστο πως οι συγκρατούμενοί του κατάφεραν να παραβιάσουν το κελί στο οποίο κρατούταν μόνος του, πως προχώρησαν στην “εσωτερική ανάκριση” για τις πράξεις του και πως βιντεοσκόπησαν και στη συνέχεια ανήρτησαν στο διαδίκτυο το επίμαχο βίντεο, χωρίς κανείς να τους εμποδίσει.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για να εξεταστούν τα τραύματά του, όπου και διαπιστώθηκε πως δεν είναι σοβαρά. Οπότε στη συνέχεια επέστρεψε στις φυλακές του Αυλώνα όπου κρατείται. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη μεταφέρεται σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

Στις φυλακές Αυλώνα έχει φτάσει κλιμάκιο στελεχών του υπουργείου Δικαιοσύνης για να προχωρήσει στη διερεύνηση των συνθηκών του ξυλοδαρμού του 19χρονου. Παράλληλα έχει δωθεί εντολή για πειθαρχικό έλεγχο σε βάρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων και πειθαρχική έρευνα σε βάρος των κρατουμένων.

Στο άρθρο δε συμπεριλαμβάνεται το βίντεο, καθώς οι εικόνες του είναι ιδιαίτερα σκληρές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;