Nomads: Πώς θα εξελιχθεί από εδώ και πέρα το παιχνίδι;
Οι παίκτες του Nomads θα περάσουν δύσκολα!

Στο Nomads πραγματοποιήθηκε η Ένωση των ομάδων και πλέον οι παίκτες αγωνίζονται με μόνο στόχο την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου.

Από το παιχνίδι αποχώρησαν οι Ορέστης Τσάνγκ, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Αλέξανδρος Σίαρς και στη Μαδαγασκάρη έμειναν οι: Μαριάννα Καμαρωτάκη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γρηγόρης Μόργκαν, Στέλιος Χανταμπάκης, Mike, Δήμος Χαριστέας, Γιάννης Σπαλιάρας, Αθηνά Κωστοπούλου, Ντάρια Τουρόβνικ, Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο Σάββας Πούμπουρας θέλησε να εξηγήσει στους παίκτες πως θα εξελιχτεί το Nomads από εδώ και έπειτα (και κατ’επέκταση και σε εμάς) και είπε:

«Ξεκινάει μια πάρα πολύ ιδιαίτερη εβδομάδα. Οι ομάδες θα διατηρηθούν παρ’ όλα αυτά ο καθένας θα αγωνίζεται για τον εαυτό του. Την εβδομάδα που έρχεται έχουμε τρία αγωνίσματα ατομικής ασυλίας. Οι νικητές του κάθε αγωνίσματος, ο ένας νικητής που θα βγαίνει κάθε μέρα θα έχει ημερήσια ατομική ασυλία. Επίσης, θα είναι αυτός που θα επιλέγει τον πρώτο μονομάχο.

Ύστερα όλη η ομάδα θα ψηφίζει για τον δεύτερο μονομάχο. Αυτό θα γίνεται και τις τρεις μέρες, οπότε σύνολο θα φτάσουμε την Κυριακή με έξι μονομάχους. Οι έξι αυτοί θα μονομαχήσουν και τρεις θα σωθούν και οι υπόλοιποι τρεις θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού. Δύο από αυτούς θα αποχωρήσουν στο επόμενο live».

Από ότι φαίνεται, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;