ΔΩΡΕΑΝ διανομή προϊόντων από δύο Δήμους της χώρας!
Δείτε αναλυτικά πότε και που θα γίνουν!

Δύο Δήμοι εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες γνωστοποιούν ότι θα πραγματοποιήσουν δωρεάν διανομές προϊόντων ΤΕΒΑ σε δικαιούχους του προγράμματος.

Συγκεκριμένα:

Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα θα διανείμει εκ νέου προϊόντα στους δικαιούχους, στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η νέα διανομή θα γίνει την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 14.00 στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (στο -1 υπόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου).

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και ατομικά, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να προσκομίζουν σε έντυπη μορφή τον Α.Μ.Κ.Α. ή το αντίγραφο της αίτησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν υποβάλλει. Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε ενήλικο μέλος του νοικοκυριού.

Επειδή αυτή η διανομή θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη σε ποσότητα νωπών και ξηρών τροφίμων συνιστάται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους για την μεταφορά κάποιο κατάλληλο μέσο (π.χ. καρότσι λαϊκής).

(Δείτε και τη δεύτερη ανακοίνωση στην επόμενη σελίδα)

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;