Next Top Model: Ποιος είδε τη Ζενεβιέβ και δε φοβήθηκε;
Η art director του Next Top Model τα πήρε στο κρανίο!

Η Ζενεβιέβ του Next Top Model έγινε έξαλλη, σου λέω, και τα κορίτσια τα άκουσαν για τα καλά κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ως art director του Next Top Model, μπορεί να κάνει ότι θέλει στις φωτογραφίσεις και να εκφέρει την άποψη της, μιας και αυτή είναι η δουλειά της.

Στην τελευταία φωτογράφιση που έκανε με τα κορίτσια, ξεκίνησε να φωνάζει και να τη «λέει» άσχημα στα κορίτσια. Τα νεύρα της ξεκίνησαν όταν η Ξανθή δεν μπόρεσε να φέρεις εις πέρας τη φωτογράφιση που κλήθηκε να κάνει.

«Στοπ! Πραγματικά βλέπω τη φωτογράφιση τόση ώρα στο μόνιτορ και απλώς μας τρολάρετε. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε πάει cut, να σου εξηγούμε ότι δεν έχουμε δει μοντέλο και να ξεκινάς και να κάνεις αυτό. Δεν γίνεται! Δεν γίνεται να της λες μη χοροπηδάς, έχεις χοροπηδήσει 5 φορές και την έκτη φορά να μου χοροπηδάει. Ξέρετε κάτι; Ή θα σοβαρευτείτε ή δεν είστε μοντέλα! Δεν γίνεται τα παιδιά εδώ να είναι επαγγελματίες, να μου το έχουν δώσει σε όλες τις λήξεις και να μην έχω λήψεις από τα Top Model Greece. Γιατί είναι Next Top Model My μπιπ μπιμπ. Μπήκες και χόρευες ποντιακά. Οκει, χορεύει ποντιακά, μπράβο της. Θα μου δώσεις την επόμενη. Δεν γίνεται! Δεν είναι αστείο!» είπε η Μαζαρί και όλοι την κοιτούσαν καλά-καλά!

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Δες και αυτό: Next Top Model ΔΙΑΡΡΟΗ: Παίκτρια- φαβορί ήδη εκτός σπιτιού; (photo)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΤΕΛ
93 - 88
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
1'
23 - 14
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;