Next Top Model: Η κόντρα Ερμίδου-Τζεφερού άλλαξε πλατό! Τι είπε η Καγιά;
Θα με πεθάνουν τα κορίτσια του Next Top Model!

Στο Next Top Model συνεχίζονται οι τσακωμοί και τα κορίτσια δε δείχνουν τ διάθεση να σταματήσουν!

Η κριτική επιτροπή βρέθηκε μπροστά στη νέα κόντρα που έχει δημιουργηθεί στο σπίτι του Next Top Model και αφορά την Ξανθής Τζερεφού και την Ειρήνη Ερμίδου.

Να σου θυμίσω, πως τα δυο κορίτσια έχουν βρεθεί αντιμέτωπες καθώς η Ειρήνη ξεκίνησε να κάνει κάποια σχόλια που αφορούσαν τη Χρυσή, για πλάκα όπως αναφέρει, και η παίκτρια δεν μπορούσε να τα δεχτεί γιατί τα θεωρούσε προσβλητικά.

Αυτή η κόντρα μεταφέρθηκε στο πλατό της αξιολόγησης και οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν πληροφορήθηκαν για αυτό που συνέβη.

Η Χρυσούλα, όπως την αποκαλούν, βρέθηκε ανάμεσα στις χειρότερες παίκτριες και τότε ξέσπασε μπροστά στη Βίκυ Καγιά, λέγοντας πως δεν περνάει καλά στο σπίτι και πως ακούγονται διάφορα σχόλια που την κάνουν να αισθάνεται άβολα. Αμέσως, η Ειρήνη πήρε τον λόγο και θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της για όσα αναφέρει η συμπαίκτρια της!

Η Χρυσή είπε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, αλλά η Καγιά την απέτρεψε από τη συγκεκριμένη απόφαση καθώς της είπε πως δεν πρέπει να τα παρατάει και πως είναι δουλειά. Μάλιστα, η Βίκυ δε περίμενε πως η Ερμίδου θα κάνει τέτοιου είδους πλάκα και έκανε μια μικρή επίπληξη με πολύ όμορφο και ήρεμο τρόπο για  να δείξει πως δεν είναι σωστή η συμπεριφορά της.

Δες το απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Next Top Model αποχώρηση: Έφυγε η παίκτρια που ΔΕΝ περιμέναμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
8'
70 - 74
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;