Ζακ Κωστόπουλος: Βγήκε το πόρισμα του ιατροδικαστή!
Ο Ζακ Κωστόπουλος έφυγε από τη ζωή πριν από δυο μήνες και πλέον μιλούν τα επίσημα στοιχεία για την αιτία θανάτου του.

Ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε πριν από δυο μήνες περίπου τη ζωή του, και από φαίνεται, τελείως άδικα.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα βγήκε και έδειξε πως ο Ζακ Κωστόπουλος έπαθε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις μυοκαρδίου από τα πολλαπλά τραύματα που δέχτηκε το σώμα του και είχε ως αποτέλεσμα την έντονη διέγερση στον οργανισμό του και κατ’ επέκταση στο θάνατο του.

Οι ιατροδικαστές που ανέλαβαν την υπόθεση παρέδωσαν σήμερα στην αστυνομία αλλά και στην οικογένεια του αδικοχαμένου άνδρα το πόρισμα και αναμένουμε τις εξελίξεις.

Να σας θυμίσουμε πως στην αρχή της υπόθεσης είχε γίνει λόγος για χρήση ναρκωτικών ουσιών από τον Ζακ Κωστόπουλο, αλλά σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του θύματος, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες). Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία και η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του popaganda ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ο θάνατος του 33χρονου, Ζακ Κωστόπουλου, σημειώθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου, στην Ομόνοια και εκ τότε έχει απασχολήσει το πανελλήνιο η υπόθεση καθώς τα βίντεο που κυκλοφόρησαν φανέρωσαν πολλά πράγματα που όλοι προσπάθησαν να εξηγήσουν αλλά χωρίς σωστό αποτέλεσμα. Πλέον, υπάρχουν επίσημα στοιχεία και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
0'
90 - 88
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
3'
17 - 12
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;