Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί: Οι 7 ιδανικές επιλογές στην Ευρώπη!
Τα Χριστούγεννα είναι η πιο ΜΑΓΙΚΗ εποχή του χρόνου! Αν επιλέξεις το εξωτερικό, η εμπειρία θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω!

2. Βιέννη (Αυστρία)

Η Βιέννη είναι μια κοσμοπολίτικη ανατολικοευρωπαϊκή πρωτεύουσα, ίσως η ομορφότερη που έχεις δει ποτέ! Οι κορυφαίοι χριστουγεννιάτικοι προορισμοί δεν μπορούν να μη συμπεριλάβουν αυτήν την ιστορική πόλη, η οποία συνδυάζει άψογα τον πολιτισμό με τη μοντέρνα τέχνη και τις εικόνες του ιστορικού παρελθόντος! Το ιστορικό της κέντρο, θα χορτάσει τα μάτια σου με μπαρόκ αρχιτεκτονική, τόσο επιβλητική και ιδιαίτερη που θα σου προκαλέσει αίσθημα δέους και θα χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη σου!

Οπωσδήποτε κανόνισε να επισκεφτείς την παγκοσμίως φήμης Όπερα της Βιέννης και την Αυστριακή Πινακοθήκη του Μπελβεντέρε που φιλοξενεί κάποια απ’ τα σημαντικότερα έργα του κόσμου! Όσο για φαγητό και καφέ, να ξέρεις πως οι επιλογές σου θα είναι αμέτρητες και αν είσαι λάτρης του γρήγορου φαγητού, μην παραλείψεις με τίποτα το βιεννέζικο hot dog, μια απ’ τις ωραιότερες γευστικές προκλήσεις που έχεις αντιμετωπίσει ποτέ!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;