Το απόλυτο κούρεμα της φετινής σεζόν είναι αυτό!

Από neolaia.gr Team 18 Νοεμβρίου 2018

Είναι υπέροχο και θυμίζει φουλ 90s!!

Μπήκε κι ο Νοέμβρης, χωρίς να δούμε καμιά βροχή βέβαια ακόμα και σε λίγο καιρό θα μπει ένδοξα και ο Δεκέμβρης με τις γιορτές του! Είναι μια περίοδος που έχουμε ανάγκη απο αλλαγές στα ρούχα και στα μαλλιά μας!

Ως προς τα μαλλιά μας μάλιστα, μια αλλαγή θα ήταν ιδανική εν όψει γιορτών, αλλά και για να αισθανθούμε επιτέλους λίγο πιο ανανεωμένες, λίγο πιο φρέσκες!

Η φετινή, λοιπό, τάση σημαίνει αλλαγή, αλλά χωρίς να αναγκαστείς να χάσεις το μήκος των μαλλιών σου, να τα κόψεις δηλαδή! Με έναν άλλο, πολύ στυλάτο τρόπο, το must κούρεμα της σεζόν απλά θα σε συναρπάσει!

Το φετινό απόλυτο κούρεμα είναι τα layers.

Τι είναι όμως τα layers, θα μου πεις.

Αν δεν τα έχεις προσέξει σε κάποια γυναίκα στο δρόμο (Μιας και παίζει πολύ αυτόν τον καιρό), τα layers είναι το γνωστό φιλάρισμα, που όμως για φέτος έρχεται στην πιο απλή του μορφή. Ο όγκος περιορίζεται στις άκρες και όχι στις ρίζες, ενώ τα μπροστινά μαλλιά είναι κομμένα σε «σκάλες»- τύπου «ντεγκραντέ» και οι άκρες των μαλλιών είναι ελαφρώς αραιωμένες.

Είναι ένα υπέροχο κούρεμα, το οποίο μπορεί άνετα να σταθεί εντελώς μόνο του, χωρίς να χρειάζεται τη συνεχή μας επιμέλεια ή κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα πριν βγούμε απο το σπίτι! Αρκεί μόνο να έχεις ένα προϊόν styling, προκειμένου να το εφαρμόσεις στις άκρες για να δώσει κίνηση στα μαλλιά, πράγμα που θα εντυπωσιάζει στις βραδινές εμφανίσεις σου!

To hair layering δεν είναι βέβαια μια εφεύρεση του 2018 και νέα τάση, χωρίς προηγούμενο. Αντιθέτως, προέρχεται και μας θυμίζει έντονα τη δεκαετία των 90ς, και πόσο μάλλον τη Jennifer Aniston, ως Rachel στα Φιλαράκια, με τα όμορφα layers στα μαλλιά της!

Δες κι αυτό: Η JLo θα σε κάνει να τρέξεις στο κομμωτήριο μόλις δεις το μαλλί της!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ