Αυτό το σημείο του μπάνιου είναι...
Ξεχνάμε να το καθαρίζουμε και δεν πρέπει!

Παρότι μεριμνούμε ιδιαίτερα για τον τακτικό καθαρισμό του μπάνιου και την απολύμανση των αντικειμένων που χρειάζονται φροντίδα, υπάρχουν κάποια σημεία, τα οποία συνήθως ξεχνάμε!

Το αποτέλεσμα είναι πως, τα σημεία που παραλείπουμε να καθαρίζουμε γίνονται εστίες αμέτρητων επικινδύνων βακτηρίων, τα οποία “φωλιάζουν”, προκαλούν λοιμώξεις και δε φεύγουν απο μόνα τους!

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου Boulder, στο Κολοράντο, τα ντους είναι οι χώροι, στους οποίους συγκεντρώνονται πολλά νοσηρά βακτήρια, που συμβάλλουν στην εμφάνιση πνευμονικών παθήσεων.

Άρα, σκέψου ότι αν δεν έχει καθαριστεί πολύ καλά η περιοχή του ντους, κάθε φορά που κάνουμε μπάνιο ουσιαστικά αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο της έκθεσής μας σε ένα σωρό βακτήρια, τα οποία εννοείται δε γίνονται ορατά με γυμνό μάτι!

Τα αποτελέσματα της μελέτης, κατέληξαν στο ότι κάποιοι μικροοργανισμοί απ’ αυτούς ενδέχεται να οδηγούν σε πνευμονικά προβλήματα, λοιμώξεις και δερματικές παθήσεις.

Καταλαβαίνουμε πολύ καλά, επομένως, πως η περιοχή του ντους πρέπει να απολυμαίνεται τακτικά και να “απολαμβάνει” μεγάλο μέρος της φροντίδας μας, διότι η υγιεινή στο χώρο μας είναι το Α και το Ω!

Δες κι αυτό: Γιατί δεν πρέπει ΠΟΤΕ να χρησιμοποιούμε την ίδια πετσέτα για πρόσωπο και σώμα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;