Πως θα βγω στη βροχή χωρίς να φριζ(κ)άρουν τα μαλλιά μου; Τώρα ξέρω!
Είναι κρίμα να πηγαίνει τζάμπα τόσος κόπος!

Τις βροχερές μέρες του χειμώνα, το δίλημμα “να βγω – να μη βγω” είναι ένα γεγονός για πολλούς λόγους!

Ένας απο αυτούς τους λόγους είναι και η πιθανότητα (Που γίνεται βεβαιότητα, τις περισσότερες φορές!) να φριζάρουν τα μαλλιά, λόγω υγρασίας, και συνεπώς να καταστραφεί η εμφάνιση που πολύ ωραία είχαμε χτίσει!

Είναι πολύ κρίμα, λοιπόν, να έχεις ένα ωραίο χτένισμα ή να βγαίνεις μόλις απο το κομμωτήριο και ξαφνικά όλη η προετοιμασία να πηγαίνει κυριολεκτικά “στράφι”!

Τα παρακάτω tips, όμως, είναι παραπάνω απο χρήσιμα, προκειμένου να αποφεύγουμε το ανεπιθύμητο φριζάρισμα στο μαλλί και κατά συνέπεια να διατηρούμε αψεγάδιαστη τη συνολική εμφάνιση, απ’ την κορυφή ως τα νύχια!

  1. Κρέμα σώματος στα μαλλιά

Ναι ναι, όπως το άκουσες! Όσο αλλόκοτο κι αν ακούγεται, ισχύει ότι η κρέμα σώματος μπορεί να δράσει ωφέλιμα ΚΑΙ στα μαλλιά. Εφάρμοσε ελάχιστη στα χέρια σου και άπλωσέ την στις φριζαρισμένες τούφες. Σε κάθε περίπτωση, αποφεύγουμε τις ρίζες, για να μη λαδώσουν τα μαλλιά!

2. Βρέχουμε ελαφρώς τα μαλλιά

Είναι πραγματικά το πιο εύκολο απο όλα! Αρκεί να βρέξουμε λίγο τα μαλλιά πριν βγούμε απο το σπίτι και στη συνέχεια τα χτενίζουμε με την κλασική μας βούρτσα που έχει λίγα δόντια!

3. Δοκίμασε ένα οποιοδήποτε dry shampoo

Τα στεγνά σαμπουάν, σε στυλ σπρέι, είναι πολύ εύκολο να τα βρει κανείς στην αγορά προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς!  Μπορείς να το δοκιμάσεις τις ημέρες που τα μαλλιά σου είναι ατίθασα και, όχι μόνο όταν είναι λαδωμένα. Απλώς το ψεκάζεις στις ρίζες των μαλλιών και στα σημεία που τα μαλλιά φριζάρουν συνήθως!

Δες κι αυτό: Πώς να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;