Πιστεύεις ότι αυτό είναι εξωγήινο σκάφος;
Αυτός ο γαλαξίας θα μας τρελάνει!

Το διάστημα κρύβει πολλά μυστικά, τα οποία, μπορεί να μη μάθουμε ποτέ!

Υπάρχουν αμέτρητες θεωρίες συνωμοσίας που αφορούν το διάστημα, τους εξωγήινους και πραγματικά, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλες οι θεωρίες μπορούν να γίνουν πολύ καλές ταινίες.

Σύμφωνα, με τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι επιστήμονες ανακάλυψαν μέσω του Pan-STARRS 1 (τηλεσκόπιο), ένα μυστήριο αντικείμενο να πλανάται στο διάστημα, πέρυσι, και του έδωσαν το ψευδώνυμο Oumuamua που σημαίνει «ένα μήνυμα που φτάνει πρώτο» (είναι στα χαβανέζικα).

Οι επιστήμονες δυσκολεύτηκαν να προσδιορίσουν το αντικείμενο, αφού πολλοί έλεγαν πως πρόκειται για έναν αστεροειδή και άλλοι για κομήτη.

Τώρα, ερευνητές του τμήματος Αστροφυσικής του Harvard Smithsonian Center δεν αποκλείουν το γεγονός, ότι το μυστήριο αντικείμενο θα μπορούσε να είναι ένα… εξωγήινο σκάφος. Ο Abraham Loeb, και ο Shmuel Bialy δημιούργησαν μια εργασία πάνω στην οποία αναφέρουν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αλλά θεωρούν πως είναι κάπως απίθανο να ισχύει κάτι τέτοιο.

Δεν είναι λίγοι οι επιστήμονες που δε συμφωνούν με τη συγκεκριμένη άποψη και σχεδόν όλοι πιστεύουν πως πρόκειται για κάποιον κομήτη ή αστεροειδή. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στην κοινότητα της αστροφυσικής και περιμένουμε τι είναι τελικά αυτό το αντικείμενο που μοιάζει με γιγαντιαίο πούρο.

Δες και αυτό: Αυτή η κοπέλα μπορεί να μεταμορφωθεί σε όποιον χαρακτήρα θέλει!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;