Φθινοπωρινές ανησυχίες: 7 πράγματα που μας συμβαίνουν και είναι εκνευριστικά!
Είναι η εποχή που μπορεί να μας τρελάνει!

Το φθινόπωρο είναι μια μυστήρια εποχή που μπορεί να σου προκαλέσει απίστευτη χαρά ή τρομερά νεύρα. Δεν υπάρχει μέση λύση (για εμένα, τουλάχιστον).

Η μετάβαση από την εποχή του καλοκαιριού στο φθινόπωρο είναι δύσκολη. Αρκετά δύσκολη. Γιατί αφήνουμε τη ξεγνοιασιά του καλοκαιριού και ξεκινούν οι υποχρεώσεις. Οπότε, πώς γίνεται να μην εκνευριστώ, οεο;

Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου υπάρχουν κάποια πράγματα που συμβαίνουν και δεν μπορώ να πιστέψω πως εκνευρίζουν μόνο εμένα. Σίγουρα, με νιώθεις!

1.Δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Ξυπνάς το πρωί, κρυώνεις! Βάζεις πουλοβεράκι, τα μποτάκια σου και παίρνεις και ένα μπουφανάκι. Ξαφνικά, σκάει  τζίτζικας και εσύ βρίσκεσαι στη δουλειά να σκας! Το βράδυ αρχίζει και βρέχει! Μα, δεν είναι δουλειά αυτή.

2.Το δέρμα γίνεται ξηρό.

Γίνεται ξηρό λόγω της αλλαγής του καιρού και η ενυδατική σου δε σε καλύπτει όπως θα έπρεπε. Όσο και αν προσπαθήσεις, το δέρμα σου φαίνεται λιπαρό από το πάστωμα της ενυδατικής αλλά μόλις κάνεις μπάνιο γίνεται πάλι ξηρό.

3.Να βάλω ή να μη βάλω καλσόν;

Το αιώνιο ερώτημα! Η απάντηση είναι «Ας βασιστούμε» στο ένστικτο μας» γιατί προκοπή δε θα βρούμε.

4.Τι φάση με την ομπρέλα;

Κουβαλάμε πολλά πράγματα στην καθημερινότητα μας, αλλά η ομπρέλα δε θέλουμε να είναι ένα από αυτά. Αλλά με τον αλλόκοτο καιρό του φθινοπώρου δε γίνεται να ΜΗΝ είσαι προετοιμασμένος.

5.Ξαφνικό κρυολόγημα.

Ο καιρός φαίνεται ιδανικός, ο ήλιος λάμπει και βγαίνουμε βόλτες με τα κοντομάνικα μας βάζοντας για hashtag στη φωτογραφία του Instagram #foreversummer. Έλα όμως που την επόμενη μέρα ξεκινά ο βήχας!

5.Η οδήγηση γίνεται ανυπόφορη!

Το φθινόπωρο ξεκινούν οι απεργίες, ο κόσμος παίρνει πιο συχνά το αυτοκίνητο του και γενικά επικρατεί ένας χαμούλης.

6.Δεν ξέρεις τι καφές θες να πιεις!

Να πιω freddo ή να πιω caldo; Κρίσιμο ερώτημα, ειδικά αν είσαι από τους ανθρώπους που για να ξυπνήσουν πρέπει να πάρουν μια γερή δόση καφεΐνης.

7.Έξω ή μέσα;

Η μισή παρέα κρυώνει, η άλλη μισή ζεσταίνεται και εσύ βρίσκεσαι κάπου στη μέση και δεν ξέρεις σε ποιο σημείο του μαγαζιού θέλεις να καθίσεις.

Δες και αυτό: Αυτές τις ατάκες μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ΕΥΚΟΛΑ με την κολλητή σου!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;