Halloween: Jon Snow και Χιονάτη σε μια στολή; Και όμως γίνεται!
To φετινό Halloween είδαμε πολλά!

Το Halloween είναι μια γιορτή όπου κάποιος μπορεί να τρολλάρει μια κατάσταση, με μεγάλη ευκολία. Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία.

To Halloween μπορεί να τελείωσε και τα πνεύματα να επέστρεψαν στον Κάτω κόσμο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν κυκλοφορούν διάφορες εμφανίσεις στο διαδίκτυο οι οποίες μας έχουν πάρει το μυαλό. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το κοριτσάκι με την υπέροχη στολή που φαινόταν σαν να κρατά το κεφάλι του;

Halloween: Οι απίστευτες μεταμορφώσεις γνωστών celebrities! (photos)

Το Game of Thrones αποτέλεσε για μια ακόμη χρονιά πηγή έμπνευσης για τον κόσμο αλλά δε περιμέναμε ΠΟΤΕ , πως θα δούμε μια στολή όπου ο Jon Snow και η Χιονάτη γίνονται ένα!

Ένας χρήστης του Reddit με το όνομα jorken24 δημοσίευσε μια φωτογραφία που είναι απλά μοναδική. Στη φωτογραφία βλέπουμε την ευφάνταστη δημιουργία μιας στολής χωρισμένη στα δυο. Από τη μια πλευρά είναι η Χιονάτη και από την άλλη ο λατρεμένος, Jon Snow.

Στο εξωτερικό , το Halloween είναι μια μεγάλη γιορτή και πολλοί προσπαθούν να δημιουργήσουν στολές που δεν είναι συνηθισμένες γα να ξεχωρίσουν. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προσπαθούν να τος δημιουργήσουν μόνοι τους και μάλιστα, γίνονται πολλοί διαγωνισμοί για την ανάδειξη της καλύτερης στολής.

Αυτό ο τύπος, σίγουρα, θα μπορούσε να κερδίσει καθώς ο τρόπος που σκέφτηκε να συνδυάσει τους δυο χαρακτήρες ήταν μοναδικός και προκαλεί γέλια.

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Δες και αυτό: Halloween: Αυτή είναι η πιο ΤΕΛΕΙΑ στολή και ανήκει σε μια δίχρονη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;