6 μικρά μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις μια νέα σχέση
Για να μη χάσει κανείς στο παιχνίδι του έρωτα!

Όλες οι σχέσεις θέλουν προσοχή στην αρχή γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, εντάσεις και να χαλάσει κάτι που πραγματικά αξίζει.

Η κάθε σχέση που δημιουργούμε είναι διαφορετική, αλλά στο ξεκίνημα δεν μπορείς να καταλάβεις αν μπορεί να γίνει και ξεχωριστή. Ο σκοπός μιας σχέσης δεν είναι για να καλύψει κάποιος τις ανασφάλειες του ή απλά να έχει παρέα. Είναι κάτι πιο βαθύ.

Υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις προτού κάνεις μια νέα σχέση και αυτά θα σε βοηθήσουν να λειτουργήσεις καλύτερα.

1.Μη χάνεις την ανεξαρτησία σου.

Πολλές φορές από τον ενθουσιασμό μας τείνουμε να χάνουμε την ανεξαρτησία μας και να τα δίνουμε όλα από την αρχή. Αυτό είναι λάθος και πρέπει να γνωρίζεις πως το μυστικό σε αυτή την περίπτωση είναι η μέθοδος «αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι». Όλα θέλουν τον χρόνο.

2.Μην αναλώνεσαι με το παρελθόν σου… αλλά και το δικό σου.

Το μυστικό εδώ είναι να σκέφτεσαι το παρόν και όχι όλα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν. Μόνο κακό μπορείς να κάνεις με αυτή τη λογική.

3.Να θυμάσαι πως θες να ξεκινήσεις σχέση επειδή είσαι έτοιμη/ος.

Μην αφήνεις διάφορες συζητήσεις και συμπεριφορές να σε παραπλανούν. Μια νέα σχέση πρέπει να ξεκινά επειδή τη θέλεις στη ζωή σου και όχι επειδή δέχεσαι πιέσεις.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;