Tον θέλεις, σε θέλει αλλά δεν είστε μαζί; Δες τι πρέπει να κάνεις!
Όλα γίνονται σε αυτή τη ζωή!

Δύσκολη κατάσταση βρήκες να αντιμετωπίσεις καλό μου, αλλά ακόμη και αυτή έχει λύση!

Aχ! Είναι τρομερά δύσκολο να προσπαθείς να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου όταν υπάρχει κάποιος σου αρέσει γιατί δε γνωρίζεις πως πρέπει να φερθείς και να καταφέρεις να τον τραβήξεις κοντά σου για να γίνει λίγο πιο σοβαρή η φάση.

Σε θέλει και στο δείχνει, τον θέλεις και του το δείχνεις αλλά για κάποιον λόγο δεν είστε μαζί; Αρχικά, έχεις αναρωτηθεί γιατί; Μήπως δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το χρόνο σας; Μήπως υπάρχει άλλο πρόσωπο; Μήπως απλά δεν μπορείτε να συνυπάρξετε σε σχέση;

Αν θέλεις να είσαι μαζί του πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα για να δείξεις τις προθέσεις σου, διότι και εκείνος μπορεί να μην έχει καταλάβει πως τον βλέπεις… σοβαρά!

1.Μίλα του ξεκάθαρα. Αν έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα (1-3 μηνών, τόσο δίνουμε περίπου), τότε μπορείς να κάνεις τη ΣΥΖΗΤΗΣΗ που κάποιοι τρέμουν. Πρέπει να ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι.

2.Δείξε στο άτομο αυτό πως είσαι στο πλευρό του και το στηρίζεις στην καθημερινότητα του.

3.Μην αφήνεις το φόβο σου για τις σχέσεις να σε «τρώει» γιατί έτσι θα χάσεις ανθρώπους και καταστάσεις.

4.Βγες μαζί του ένα ραντεβού και φέρσου σαν να είστε σε σχέση. Έτσι, θα του δείξεις πως μπορείτε να τα καταφέρετε και πως μπορείτε να είστε μαζί.

5.Αν πραγματικά θέλετε ο ένας τον άλλον , θα είστε μαζί απλά πρέπει να κουνήσεις το χεράκι σου λίγο. Προσπάθησε να του δείξεις την όμορφη πλευρά των σχέσεων και μην τον αγνοείς εξαιτίας του εγωισμού σου. Αν δεν ανταποκριθεί γρήγορα, αυτό σημαίνει πως εκείνος δε θέλει σχέση και τότε πρέπει να δεις τι θα κάνεις.

Δες και αυτό: 5 βήματα που πρέπει να κάνεις για να πάψεις να είσαι single!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1