Έπεσε μαύρο στο Mega και η συγκίνηση είναι μεγάλη!
Το τέλος μιας τηλεοπτικής εποχής...

Τα ξημερώματα της Κυριακής, 28η Οκτωβρίου 2018, στο κανάλι Mega έπεσε μαύρο και το τέλος μιας μεγάλης τηλεοπτικής εποχής έλαβε τέλος.

Το Mega ήταν ένα μεγάλο κανάλι που ξεκίνησε να εκπέμπει στις 20 Νοεμβρίου 1989 και μέχρι πριν από λίγο καιρό μας κρατούσε συντροφιά με τις επαναλήψεις διαφόρων αγαπημένων σειρών.

Οι τηλεοπτικές σειρές του Mega έχουν αφήσει εποχή. Τι να πρωτοθυμηθούμε; «Τους Απαράδεκτους», «Το Δις Εξαμαρτείν», «Δυο Ξένοι», το σήριαλ «Παρά Πέντε», και άλλες πολλές. Μια εποχή τελείωσε και οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού προσπάθησαν μέχρι τελευταίο λεπτό να δείξουν στον κόσμο πως το Mega δε θα ξεχαστεί ποτέ. Πώς να ξεχάσεις αυτές τι σειρές; Στην ουσία μεγαλώσαμε με αυτές και οι ατάκες που ακούστηκαν πάντα θα μας συντροφεύουν σε μια κατάσταση που μπορεί να περνάμε με την παρέα μας.

MEGA: Οριστικό τέλος – Οι στιγμές που δε θα ξεχάσουμε ποτέ

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν μόνο συγκίνηση μπορούν να προκαλέσουν σε εμάς που μεγαλώσαμε με τις σειρές και τις εκπομπές του Mega, ενώ και το κανάλι, Antenna, αποχαιρέτισε το κανάλι με ένα μικρό βίντεο.

Πολλοί ηθοποιοί όπως η Σμαράγδα Καρύδη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγοι και άλλοι αποχαιρέτισαν στα social media τα κανάλι ενώ και γνωστοί δημοσιογράφοι όπως ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν μπόρεσαν να μη δείξουν τη συγκίνηση τους.

Δυστυχώς στο Mega έπεσε μαύρο και το μόνο που μένει πλέον είναι οι αναμνήσεις…

Δες το αποχαιρετιστήριο βίντεο του Mega αλλά και τον αποχαιρετισμό του Antenna στο μεγάλο κανάλι:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
9'
54 - 50
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;