7 περίεργα αλλά αληθινά πράγματα που μας συμβαίνουν όταν ερωτευόμαστε
Φταίει ο έρωτας για ότι μου συμβαίνει και πάει λέγοντας...

Ο έρωτας είναι έμπνευση…

Ο έρωτας είναι ένα από τα πιο δυνατά συναισθήματα που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος και αποτελεί πάντα κύρια πηγή έμπνευσης για καλλιτέχνες και δημιουργούς. Αυτό το συναίσθημα θεωρείται υπεύθυνο για κάποια από τα μεγαλύτερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ, για μυθιστορήματα και ποιήματα αλλά και για άλλα πολλά.

Μπορεί να είναι καταστροφικός αλλά συγχρόνως υπέροχος, μελαγχολικός αλλά εξίσου ρομαντικός… Ο έρωτας είναι πολλά… Ένα συναίσθημα που περικλείει άλλα τόσα συναισθήματα και μας κάνει τη ζωή διαφορετική.

Όταν είμαστε ερωτευμένοι, συμπεριφερόμαστε περίεργα αλλά το συναίσθημα είναι τόσο αληθινό που ούτε οι ίδιοι δεν το πιστεύουμε!

Αυτά είναι κάποια πράγματα που συμβαίνουν:

1.Είμαστε σαν μεθυσμένοι.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η ορμόνη του έρωτας, ωκυτοκίνη, ευθύνεται για τη «μέθη» που αισθανόμαστε. Η συγκεκριμένη ορμόνη μας κάνει να αισθανόμαστε όπως όταν έχουμε πιει 2-3 ποτηράκια κρασί.

2.Παίρνουμε ή χάνουμε βάρος.

Συχνό φαινόμενο! Στην αρχή ενός έρωτα το στομάχι μας γίνεται κόμπος και το μόνο που μας απασχολεί είναι ο άλλος και όχι το φαγητό. Όταν αρχίσουμε να νιώθουμε πιο οικεία, τότε ξεκινάμε να τρώμε μαζί με το ταίρι μας γιατί καταλαβαίνουμε πως ο έρωτας περνά από το στομάχι.

3.Η φωνή μας αλλάζει.

Σύμφωνα με έρευνες που διεξήγαγαν Αμερικανοί επιστήμονες  παρατηρήθηκε πως όταν κάποιος μιλούσε σε ένα άτομο το οποίο έβλεπε ρομαντικά άλλαζε ο τόνος της φωνής τους, σε σχέση με τη συνομιλία που μπορεί να είχε με κάποιον φίλο του.

4.Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε εύκολα.

Σύμφωνα με μια Σουηδική μελέτη, οι άνθρωποι που είναι ερωτευμένοι χάνουν μια ώρα από τον ύπνο τους καθημερινά γιατί σκέφτονται το ταίρι τους.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;