House of Cards: 5 στιγμές της 5ης σεζόν που μας άφησαν ΑΦΩΝΟΥΣ!
Λίγο πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου της 6ης σεζόν της σειράς «House of Cards», θυμόμαστε τι είχε γίνει!

Η σειρά «House of Cards» έχει θερμούς υποστηρικτές σε όλον τον κόσμο και μετά από μεγάλη αναμονή, θα δούμε επιτέλους την 6η και τελευταία σεζόν.

Μια σειρά γεμάτη ίντριγκα, δολοπλοκία, ακραίες ερωτικές συμπεριφορές και άλλα πολλά είναι το «House of Cards» και αν δεν την έχεις δει ακόμη, ΠΡΕΠΕΙ.

Όσοι βλέπουν τη σειρά «House of Cards» ξέρουν πως ο Frank Underwood (Kevin Spacey) είναι ένας αδίστακτος πολιτικός που δεν αφήνει τίποτα και κανέναν να του απαγορεύσει να κάνει αυτό που έχει βάλει στο μυαλό του. Η γυναίκα του, Claire, μπορεί να φαινόταν μια δυναμική γυναίκα που υποστήριζε τον άνδρα της, αλλά τελικά μας το φύλαγε ενώ άλλοι χαρακτήρες της σειράς εναρμονίζονται πλήρως στη ζωή του ζευγαριού και γίνεται ένας χαμός.

Η 6η σεζόν του House of Cards θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 4 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Κυριακή, και θα έχουμε τη δυνατότητα να την απολαύσουμε μέσα από την COSMOTE TV.

Λίγο πριν την έναρξη της σειράς θυμόμαστε 5 δυνατές στιγμές της 5ης σεζόν!

1.Η παραίτηση του Frank Underwood. Καλά, λογικό ήταν και φυσικό επόμενο αλλά άλλο να το βλέπεις και άλλο να υπάρχει σαν θεωρία.

2.Όταν η Claire μας ανακοινώνει στο τέλος της σεζόν πως είναι η σειρά της να κυβερνήσει!

3.Τη στιγμή που ο Frank έσπρωξε την Catherine Durant από τις σκάλες, γιατί δεν ήθελε να τη δει να καταθέτει για τις ατασθαλίες του προέδρου.

4.Όταν ο πρόεδρος ζητά την άμεση εκτέλεση ενός τρομοκράτη που ήταν υπό κράτηση χωρίς να γίνει μια δίκαιη ακρόαση και να αποφασίσει η δικαιοσύνη για την τύχη του.

5.Όταν ο Doug παίρνει την ευθύνη για το θάνατο της ρεπόρτερ, Zoe Barnes, παρόλο που όλοι ξέρουμε πως για τον θάνατο της ευθύνεται ο Frank (θυμάσαι τη σκηνή στο μετρό!).

Δες το trailer της 6ης σεζόν:

 

Δες και αυτό: House of Cards: Ξεκινούν τα γυρίσματα και «μπαίνουν» δυο νέα πρόσωπα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;