Η Penelope Cruz, όπως δεν την έχεις ξαναδεί ποτέ, για καμπάνια του Οίκου Chanel!
Μεσογειακό ταξίδι με αέρα... Chanel!

Ισπανίδα καλλονή του σινεμά, προσωποποίηση μεσογειακής ομορφιάς, με υπέροχες καμπύλες και πάθος στα μάτια! Ο λόγος είναι φυσικά για την Penelope Cruz, την οποία φωτογράφισε o Karl Lagerfeld, εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας και φωτογράφος, κάνοντας το πρόσωπο της 44χρονης ηθοποιού, συλλογή με όνομα: Cruise 2018/19 της Chanel. 

Ως νέα μούσα του οίκου Chanel, η Penélope Cruz πόζαρε για τον ίδιο τον Karl Lagerfeld, ο οποίος επιμελήθηκε τη φωτογράφηση της καμπάνιας για τη συλλογή Cruise 2018/19, μιας συλλογής με έμπνευση και επιρροές από που;… Από τη Μεσόγειο φυσικά!

Τώρα, λοιπόν, η ταλαντούχα Penélope Cruz αναλαμβάνει να συνεχίσει το ταξίδι εκείνο που ξεκίνησε τότε από το Παρίσι και να δώσει πνοή και ζωντάνια στις δημιουργίες του Karl Lagerfeld.

Ο 85χρονος αντισυμβατικός θρύλος της μόδας, Karl Lagerfeld, απαθανάτισε την Penélope να “αιχμαλωτίζει” με το υπέροχο, διεισδυτικό της βλέμμα το θεατή της φωτογραφίας, αλλά και να κοιτάζει αλλού, αποπνέοντας μια ατμοσφαιρική εικόνα ενός όμορφου προσώπου, παρασυρμένου από αναμνήσεις και όνειρα για ταξίδια στο μέλλον.

Μεσόγειος, ταξίδια, περιπέτεια, όνειρα, προορισμός… Ποια θα μπορούσε καλύτερα, αν όχι η Penélope Cruz;

Mια γυναίκα με εκπληκτικό ταμπεραμέντο και πηγαία κομψότητα! Με ισοπεδωτικά γοητευτικό βλέμμα και αέρα ανθρώπου που ξέρει τι θέλει και γιατί το θέλει… Αυτή τη φορά, είναι ένα ταξίδι στη Μεσόγειο με άρωμα Chanel!

Δες κι αυτό: Αυτές οι celebrities εμφανίστηκαν χωρίς make up και τις προτιμούμε έτσι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;