Περίεργες θεωρίες συνωμοσίας της παγκόσμιας μουσικής που ακόμη απασχολούν
Κάποιοι δε θέλουν και πολύ για να δημιουργήσουν θεωρίες συνωμοσίας αλλά φτάνουν στα άκρα!

Οι θεωρίες συνωμοσίας δε θα σταματήσουν ποτέ να υπάρχουν, αλλά κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σκεφτούν πως με αυτές δημιουργούν ένταση που δε χρειάζεται.

Η παγκόσμια μουσική σκηνή έχει φιλοξενήσει τεράστιους καλλιτέχνες, τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή και απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας που κατά καιρούς μεγαλώνουν, εμπλουτίζονται με νέα στοιχεία και προβληματίζουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους.

Μεγάλοι καλλιτέχνες όπως ο Tupac, o Michael Jackson, o Elvis Prisley, o Prince, η Aaliyah και άλλοι πολλοί, έφυγαν από τη ζωή σκορπίζοντας παγκόσμια θλίψη στους θαυμαστές τους αλλά και σε ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας.

Κάποιες θεωρίες συνωμοσίας είναι πραγματικά τρελές και θα μπορούσε κάλλιστα να τις πει κάποιος και ακραίες, διότι δείχνουν πως υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να αποδεχτεί κάποια πράγματα στη ζωή.

Αυτές είναι οι ιστορίες που ακόμη και σήμερα γίνονται πρώτο θέμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και γεμίζουν ακόμη περισσότερες σελίδες στα «βιβλία» θεωριών συνωμοσίας:

1.Tupac Shakur

Ο Tupac Shakur αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ινδάλματα της παγκόσμιας hip&hop σκηνής και δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμη και σήμερα ακούν τα τραγούδια του Μακιαβέλι της ραπ. Ο ράπερ έφυγε από τη ζωή στις 13 Σεπτεμβρίου του 1996. Αιτία θανάτου ήταν οι πυροβολισμοί που δέχτηκε στο Λας Βέγκας όταν μαζί με τον παραγωγό και ιδιοκτήτη της Death Row Records, Suge Knight, πήγαιναν σε ένα πάρτι μετά τον αγώνα του Mike Tyson. Ο χαμός του καλλιτέχνη προκάλεσε παγκόσμια θλίψη στους θαυμαστές του και αποτελεί ακόμη και σήμερα πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες των δρόμων, καθώς βλέπουμε πολλά γκράφιτι σε τοίχους με το πρόσωπο του.

Πολλοί όμως δε πείστηκαν με το θάνατο του και έτσι ξεκίνησαν διάφορες θεωρίες, που ανέφεραν ότι ο Tupac ζει και πως σκηνοθέτησε το θάνατο του για να ξεφύγει από όλους και από όλα. Τον τελευταίο καιρό, ο γιος του Suge Knight, έγραψε στα social media πως ο καλλιτέχνης είναι ζωντανός και πως έχει φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.Μάλιστα ισχυρίστηκε πως ζει στην Μαλαισία και πως απολαμβάνει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Καταλαβαίνεις, πως έγινε χαμός. Πολλοί έχουν προσπαθήσει να πείσουν τον κόσμο πως ο Tupac είναι ζωντανός και πως ποτέ δεν έφυγε από τη ζωή, αλλά όλα παραμένουν ακόμη στη σφαίρα της φαντασίας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΤΕΛ
93 - 88
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
ΗΜ
43 - 37
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1