Nomads: Έξαλλος ο Σίαρς με την Αλεξανδράκη! (video)
Οι δυο παίκτες του Nomads λογομάχησαν έχοντας έντονο ύφος!

Στο Nomads βλέπουμε τους παίκτες να αγωνίζονται με σκοπό να κερδίσουν τα έπαθλα αλλά και την παραμονή τους στην Μαδαγασκάρη.

Οι παίκτες του Nomads έχουν μπει για τα καλά στο ρόλο των αγωνιστών και καθημερινά προσπαθούν να επιβιώσουν κάτω από δύσκολες συνθήκες και να βρουν τρόπους για να κάνουν τη διαμονή τους στο παιχνίδι, όσο πιο ευχάριστη γίνεται.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη (θεά) και ο Αλέξανδρος Σίαρς φαίνεται πως είχαν μια μικρή κοντρίτσα στο χθεσινό αγώνισμα και δεν μπόρεσαν να κρύψουν την ένταση που είχαν μεταξύ τους.

Στο ημίχρονο του αγώνα που είχαν οι Λεμούριοι και οι Κροκόδειλοι, η Δήμητρα κατευθύνθηκε προς τη θάλασσα για να κάνει μια βουτιά και αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα τον αρχηγό των Κροκοδείλων, με αποτέλεσμα να της μιλήσει σε έντονο ύφος όταν επέστρεψε.

Της είπε συγκεκριμένα:

«Σημασία έχει το πόση έμφαση δίνεις στο παιχνίδι. Και αυτό σημαίνει ότι δεν τρέχεις μέσα στη θάλασσα γιατί τέλειωσε το παιχνίδι και χάσαμε. Σημαίνει πως θα κάτσεις εδώ γιατί ο coach σου μιλάει και πρέπει να σου πει».

Δεν ήθελε και πολύ η Αλεξανδράκη να αρπαχτεί και του είπε πως δεν είχε ανάσες και θέλησε να πάει στη θάλασσα να χαλαρώσει. Όταν εκείνος της είπε πως έπρεπε να μείνει στον πάγκο, εκείνη του απάντησε:

«Θα μου κάνεις παρατήρηση; Τι είσαι; Κηδεμόνας μου; Χαλάρωσε, παιχνίδι κάνουμε.…».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Θα τρίβεις τα μάτια σου μόλις δεις πως ήταν ο Κωνσταντίνος Ορoκλός του Nomads στο παρελθόν! (photo)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;