Next Top Model: Η τριάδα «φωτιά» του παιχνιδιού προκαλεί και η ατάκα που ακούστηκε δε θα τους αρέσει!
Τα κορίτσια του Next Top Model θα συνεχίσουν με νεύρα ή μου φαίνεται;

Το Next Top Model έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας και βλέπουμε πως δημιουργούνται τα επόμενα μοντέλα που θα περπατήσουν σε πασαρέλες, θα κάνουν φωτογραφίσεις και θα αυξήσουν τους followers τους στο Instagram.

Στο φετινό Next Top Model, είδαμε από την αρχή κάποια κορίτσια να ξεχωρίζουν και κατάφεραν κερδίσουν τις καρδιές των κριτών, με αποτέλεσμα να μπουν στο σπίτι των μοντέλων και να ξεκινήσουν να μαθαίνουν από τους ειδικούς τα σωστά βήματα για να γίνουν επιτυχημένα μοντέλα.

Στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε τις πρώτες αποχωρήσεις. Και χρησιμοποιούμε πληθυντικό, διότι, αποχώρησαν δυο παίκτριες από το Next Top Model. Η Σοφία Ζαχαριάδου είναι η πρώτη κοπέλα που αποχώρησε από το reality γιατί δεν μπόρεσε να φέρει εις πέρας τη φωτογράφιση που της ζητήθηκε και η δεύτερη κοπέλα που δεν τα κατάφερε ήταν η Ιωάννα Δεσύλλα.

Μετά το τέλος της αποχώρησης, η κάμερα έδειξε κάποια στιγμιότυπα από τα backstage, όπου τα κορίτσια μιλούν και συγκεκριμένα βλέπουμε την τριάδα «φωτιά» του Next Top Model, να σχολιάζει τα κορίτσια που αποχώρησαν. Η Ειρήνη Ερμίδου, φαίνεται, να είναι φανερά στεναχωρημένη με τις αποχωρήσεις και την ακούμε να λέει «Ας κρατήσουν τα άλλα ζώα». Για ποιον λες ότι χτυπάει η καμπάνα; Το πιο πιθανό είναι να πέταξε την ατάκα για τις Μικαέλα Φωτιάδη, Μέγκι Drio και Εύη Ιωαννίδου, οι οποίες είναι αυτές που έχουν δημιουργήσει ένα παρεάκι που δεν αρέσει στα υπόλοιπα κορίτσια και μάλλον, θα δούμε πολλά από αυτές τις κοπέλες.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το 4:09:

Δες και αυτό: Next Top Model: Γιατί δεν είδαμε ΠΟΤΕ την Ειρήνη στο σπίτι των μοντέλων; (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;