Μέγκαν την πατήσαμε! Γιατί το μωρό της δε θα είναι πρίγκηπας;
Θα σε κάνω πρίγκιπα ο κόσμος χαλάσει!

Θυμάσαι που λέγαμε για τη Μέγκαν Μάρκλ και την τσακ-τσακ είσοδό της στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας; Πότε παντρευτήκαμε αγαπητέ μου Χάρι, πότε περιμένουμε διάδοχο… Και ποιος ξέρει ακόμα; Υπάρχει πρόγραμμα, είναι σαφές!

Και ενώ όλα πάνε κατ’ ευχήν και το Παλάτι ζει στιγμές μεγάλου ενθουσιασμού και χαράς, σκάει η εξής βόμβα (βόμβα για εμάς τους κοινούς θνητούς, οι γαλαζοαίματοι το ήξεραν):

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προβλέψεις για τον μελλοντικό πριγκιπικό τίτλο του μωρού είναι δυσοίωνες, αφού ούτε πρίγκιπας ούτε πριγκίπισσα θα μπορέσει να γίνει! Γιατί όμως;

Να, ένας βασιλικός μακρινός συγγενής τους την έκανε! Και αυτός είναι ο προπάππους του πρίγκιπα Χάρι, ο βασιλιάς Γεώργιος ο Πέμπτος, ο οποίος είχε καθορίσει συγκεκριμένους τίτλους διαδοχής στη βασιλική οικογένεια από το 1917 μάλιστα!

Τι σημαίνει αυτό;

Το πρωτότοκο παιδί του πριγκιπικού ζεύγους είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής και άρα είναι μακρυά για να πάρει τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας. Αν είναι γιος θα πάρει τον τίτλο του Λόρδου και αν είναι κόρη τον τίτλο της Λαίδης.

Βέβαια, η γιαγιά βασίλισσα Ελισάβετ είναι εδώ για να διασώσει την πριγκιπική ιδιότητα του εγγονιού και αν επιθυμεί να την προσφέρει στα παιδιά της Μέγκαν και του Χάρι. Όπως έχει κάνει και για τα παιδιά του Γουίλιαμ.

Το ήξερες ότι μόνο ο πρωτότοκος (δηλαδή ο Τζορτζ) δικαιούταν να ονομάζεται πρίγκιπας; Η Ελισάβετ όμως με την μεγαάλη της καρδιά, έδωσε τον τίτλο και στα δύο μικρότερα αδέλφια του. Στη Σάρλοτ και το Λούις.

Για να δούμε… Τι θα πει η βασίλισσα;

Δείτε κι αυτό: Το νυφικό της Meghan Markle έκρυβε ένα μυστικό που μας συγκίνησε! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;