Η πιο συναρπαστική εβδομάδα υποδοχής πρωτοετών!
Ναι, είσαι πλέον και επίσημα φοιτητής! Η πιο ωραία περίοδος της ζωής σου, ξεκίνησε τον φετινό Οκτώβρη.

Σίγουρα, πριν ξεκινήσεις, είχες σκεφτεί και φανταστεί πως θα ήθελες να είναι το ξεκίνημά σου. Σίγουρα όμως δεν είχες φανταστεί ένα Welcome Week. What!!

Τι είναι το Welcome Week καλέ; Τι φάση; Το Welcome Week είναι η απόλυτη εβδομάδα για ‘σένα αγαπητέ πρωτοετή! Είναι η εβδομάδα, που οι υπέροχες, υπερδραστήριες φοιτητικές ομάδες, θα σε μεταφέρουν σε δράσεις μοναδικές.

Η Aegee θα σε μεταφέρει στο Instagram, ναι, ναι καλά κατάλαβες, θα μπεις μέσα στο κινητό, τι, οχι; Ε, αν όχι μέσα στο κινητό, σίγουρα μέσα στο insta. Η Aiesec θα σε κάνει κυνηγό, θα σε βάλει να βρεις τον θησαυρό. Η Φωτογραφική ομάδα θα σε κάνει φίλο της Αλίκης, αφου θα σε στείλει στην Χώρα των Θαυμάτων. Το ThinkBiz θα σε κάνει λύτη γρίφων, θα σε βάλει στο απόλυτο επιχειρηματικό Escape room.

Τέλος, ο Ρητορικός Όμιλος θα αναπτύξει τις “πολιτικές” σου δεξιότητες, αφού θα σε βάλει να επιχειρηματολογήσεις, υπέρ ή κατά κάποιου θέματος.

Φυσικά, όλα αυτά θα έχουν εκτός από πάρα πολύ ενδιαφέρον και πάρα πολλά δώρα από το What’s Up. Όλες οι δράσεις θα διοργανωθούν στο Thinking Cup. Πατησίων 99.

Δήλωσε​ εδώ​ την σημμετοχή σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;