7 τρόποι για να κερδίσεις τις καρδιές των κολλητών του και να σε λατρέψουν
Αν οι φίλοι δώσουν έγκριση, τότε μιλάμε για απόλυτη επιτυχία!

Ας είμαστε ειλικρινείς… Είναι τρομακτικό να γνωρίζεις για πρώτη φορά τους φίλου του και πάντα προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, αλλά το άγχος σε καταβάλλει και φοβάσαι.

Κοίταξε να δεις, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά για να κάθεσαι να σκας. Προφανώς, και θέλεις να είσαι αγαπητή στην παρέα του γιατί είναι σημαντικό να γίνεις κομμάτι της ζωής του αλλά δεν πρέπει να τρελαίνεσαι.

Εκείνη η μέρα δεν αργεί να έρθει, και ο καλός σου σε προετοιμάζει για τη ΜΕΓΑΛΗ συνάντηση; Μήπως να δεις τους παρακάτω τρόπους για να κερδίσεις την καρδιά των κολλητών του και να είσαι άνετη και χαλαρή;

1.Να είσαι ο εαυτός σου.

Υπάρχει πιο cool άτομο από εσένα; Όχι, και αυτό πρέπει να σκέφτεσαι συνεχώς. Η αυτοπεποίθηση σου και η θετική σου αύρα σίγουρα θα τους εκπλήξει.

2.Ζήτα τις συμβουλές τους.

Καθώς μιλάτε μπορείς να πετάς ερωτησούλες και να ζητάς τη γνώμη τους. Μη ξεχνάς πως έχεις να κάνεις με άνδρες και θέλουν να νιώθουν σημαντικοί.

3.Μοιράσου κάποιες στιγμές της καθημερινότητας σου μαζί τους.

Να αναφέρεις τι κάνεις στη ζωή σου αλλά να μη δίνεις πολλές λεπτομέρειες. Ο κόσμος είναι μικρός και δε θέλουμε να υπάρξουν αναταραχές.

4.Γνώρισε τους.

Κάνε ερωτήσεις για τη ζωή τους. Τι κάνουν, που βρίσκονται, ποια είναι τα χόμπι τους. Τέτοια. Αλλά μην προβείς σε ερωτήσεις που είναι extra προσωπικές γιατί θα βαρύνει το κλίμα.

5.Θυμήσου πως είναι αγόρια. 

Boys are boys και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ. Οπότε, μη ξεκινήσεις να μιλάς για νύχια και μαλλιά, γιατί σίγουρα θα σε αγνοήσουν. Πιάσε κάποιο θέμα επικαιρότητας.

6.Δείξε πως σου αρέσει να περιποιείσαι τον καλό σου.

Ένα τρυφερό χάδι, μια γλυκιά αγκαλιά ή ένα φιλί στο μάγουλο είναι σημάδια τρυφερότητας. Επίσης, αν είστε για φαγητό μπορείς να του σερβίρεις κάτι και να δείξεις στους φίλους του πως τον νοιάζεσαι.

7.Μην είσαι κολλημένη πάνω στο σύντροφο σου.

Φιλιά, έντονα βλέμματα και άλλα τέτοια είναι απαγορευτικά στην πρώτη συνάντηση με τους κολλητούς. Δε θέλουν να δουν πως είστε στις προσωπικές σας στιγμές, θέλουν να τσεκάρουν πως είστε σαν παρέα.

Δες και αυτό: Όταν μια γυναίκα φοβάται πως θα την εγκαταλείψει ο σύντροφος της λειτουργεί έτσι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;