Next Top Model: Η ανατροπή που θα αφήσει στήλη άλατος τα κορίτσια!
Το Next Top Model θα μας κρατήσει σε αγωνία!

To Next Top Model θα έχει πολλές ανατροπές, εντάσεις, δάκρυα αλλά και χαρές!

Η κριτική επιτροπή του Next Top Model, επέλεξε τα κορίτσια που θα μπουν στο σπίτι… ή μήπως όχι; Σύμφωνα με το trailer αλλά και με πληροφορίες, επιλέχθηκαν 25 κορίτσια, τα οποία πέρασαν από το bootcamp με επιτυχία αλλά λίγο πριν μπουν στο σπίτι, οι κριτές τους επιφύλαξαν μια έκπληξη.

Για να μπουν στο σπίτι, θα πρέπει να περάσουν άλλη μια δοκιμασία. O Δημήτρης Σκουλός ρώτησε τα κορίτσια αν είναι έτοιμα να μπουν στο σπίτι του Next Top Model και εκείνες φώναξαν «Ναι» αλλά δεν περίμεναν αυτό που τους ήρθε. Ο κριτής συνέχισε λέγοντας πως κάποια κορίτσια δε θα μπουν στο σπίτι και όλες έμεινα στήλη άλατος. Μάλιστα, στο trailer βλέπουμε και μια οικειοθελής αποχώρηση.

Η αλήθεια είναι πως τα κορίτσια δεν έχουν περάσει και εύκολα. Από την αρχή του reality δέχτηκαν κριτική, προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν στη φωτογράφιση που έκαναν ενώ στην πασαρέλα που έκαναν για τον σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια, είχαμε κάποιες γκρίνιες και δάκρυα, καθώς η art director, Ζενεβιέβ Μαζαρί, ήταν αδυσώπητη και οι ατάκες της «φωτιά».

Τώρα μένει να δούμε ποια κορίτσια θα αντέξουν την πίεση και όλη την ένταση. Δεν είναι και εύκολα να ζουν πολλές γυναίκες μέσα σε ένα σπίτι, ειδικά όταν έχουν τον ίδιο στόχο!

Δες το trailer:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Next Top Model: Γνώρισε τα κορίτσια που ετοιμάζονται να μπουν στο σπίτι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;