Black Friday 2018 Ελλάδα: Πότε θα γίνουν οι ΜΕΓΑΛΕΣ εκπτώσεις;
Ετοιμαζόμαστε για το Black Friday 2018 Ελλάδα!

Black Friday 2018 Ελλάδα: Είναι γεγονός! Η “Μαύρη Παρασκευή” που ξεκίνησε από την Αμερική και έφτασε δειλά πριν από δυο χρόνια στη χώρα μας, επιστρέφει και υπόσχεται μεγάλες εκτπώσεις και προσφορές για τους καταναλωτές. Για ακόμα μία χρονιά άλλωστε, αναμένεται πως η συμμετοχή των επιχειρήσεων λιανεμπορίου θα είναι μεγάλη.

Έτσι, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, τα καταστήματα (φυσικά και ηλεκτρονικά) θα προσφέρουν τα προϊόντα τους με μεγάλες εκπτώσεις στο καταναλωτικό κοινό.

Επειδή όμως η Black Friday κρύβει παγίδες, είναι σημαντικό να προσέξεις και να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές:

Επιλέξτε αξιόπιστες πλατφόρμες πληρωμών

Το 20% των Ελλήνων έχει εγκαταλείψει το καλάθι αγορών, ενώ ψώνιζε από ξένα ηλεκτρονικά καταστήματα, έχοντας αμφιβολίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών ή οικονομικών δεδομένων του, σύμφωνα με σχετική έρευνα της GfK για την PayPal. Όταν πραγματοποιείτε αγορές από το εξωτερικό, να ελέγχετε πάντοτε εάν παρέχουν τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αξιόπιστων και ασφαλών συστημάτων.

Τσεκάρετε τις προσφορές σε διάφορα e-shops

Οι Έλληνες ψωνίζουν από ηλεκτρονικά καταστήματα στο εξωτερικό κυρίως είδη ένδυσης (41%), ηλεκτρονικές συσκευές (31%), καθώς και κοσμήματα και ρολόγια (17%). Ωστόσο, οι γίγαντες του e-commerce, όπως η Amazon, δεν αποτελούν τους μοναδικούς προορισμούς, όπου μπορεί κάποιος να βρει τα εν λόγω προϊόντα. Αφιερώστε λίγο χρόνο και περιηγηθείτε στο Internet, ώσπου να εντοπίσετε μικρότερα sites που προσφέρουν διάφορα προϊόντα σε ελκυστικές τιμές ή μη διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Συνδυάστε πολλά πακέτα σε ένα

Υπάρχουν πλατφόρμες όπου μπορείτε να «μαζέψετε» τα ψώνια σας σε ένα «καλάθι» ώστε να περιορίσετε σημαντικά και το κόστος των μεταφορικών και τον χρόνο παράδοσης.

Ψυχραιμία, ψυχραιμία και υπομονή

Πολλοί καταναλωτές είναι διατεθειμένοι να ψωνίσουν κάτι εντελώς άχρηστο, μόνο και μόνο επειδή το βρήκαν σε έκπτωση. Σύμφωνα με την υπηρεσία στατιστικών Statista, τα έσοδα από τις online συναλλαγές κατά τη διάρκεια της Black Friday πέρυσι στις ΗΠΑ άγγιξαν τα 1,66 δισεκατομμύρια δολλάρια!

Μην ξεχνάς εξάλλου πως μετα την Black Friday 2018 Ελλάδα, ακολουθεί και η Cyber Monday! Θα έχεις κι εκεί την ευκαιρία σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;