Φοιτητική ζωή στο εξωτερικό: 5 πόλεις όπου θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες!
Φοιτητική ζωή σε κάποια πόλη στο εξωτερικό; Φυσικά!

Αν η φοιτητική ζωή στο εξωτερικό δε σου ακούγεται σαν κακή ιδέα, τότε πρέπει να ξεκινήσεις να το ψάχνεις.

Σε πολλές σχολές υπάρχουν προγράμματα Erasmus που καλούν τους φοιτητές να παρακολουθήσουν μαθήματα στο εξωτερικό και να ζήσουν τη φοιτητική ζωή σε μια άλλη πόλη του παγκόσμιου χάρτη.

Μην το πολυσκέφτεσαι! Αν σου αρέσουν τα ταξίδια, οι μοναδικές εμπειρίες και οι γνωριμίες με άλλες κουλτούρες, τότε πρέπει να το κάνεις!

1.Παρίσι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

? Get also inspired by: @france.vacations & @americas.vacations ? Picture by: @kevinod ≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔ ?Location: #montmartre #paris ? Chosen by: @clemi1064 ≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔ #️⃣ Tag your pictures with: #paris_vacations

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Vacations by HapTag® (@paris.vacations) στις

Το Παρίσι είναι μια πόλη που θα σου προσφέρει πολλά. Αν είσαι ειδικά ένα άτομο που αγαπά τη μόδα και τη φινέτσα, τότε αυτή είναι η πόλη που σου αρμόζει. Απλά, φρόντισε να ξέρεις καλά γαλλικά γιατί οι άνθρωποι στην πόλη δε θέλουν την αγγλική γλώσσα, πολύ.

2.Βερολίνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Mal wieder auf der Straße ? #berlin #iloveberlin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthias (@mulinarius) στις

Μια πόλη που αρμόζει σε ένα φοιτητή που σπουδάζει αρχιτεκτονική ή κάτι που να έχει σχέση με την τέχνη. Τα νεοκλασσικά κτίρια, τα σκοτεινά σοκάκια και άλλα πολλά είναι απόλυτη πηγή έμπνευσης για όλους.

3.Βαρκελώνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Como dos lápices de punta ✨ #plazaespanya #lasarenas #barcelona #mibarrio #fira #fuentesmagicas #montjuic #barnalovers #lovingbarcelona

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miri (@mirileon) στις

Αν ένας φοιτητής σπουδάζει κάτι σχετικό με τη μαγειρική ή με τη γαστρονομία, τότε πρέπει να επισκεφτεί τη Βαρκελώνη. Βέβαια, και πολλοί φοιτητές σπουδάζουν δημοσιογραφία και θέλουν να ασχοληθούν με το αθλητικό αθλητισμό, επιλέγουν τη συγκεκριμένη πόλη.

4.Δουβλίνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Welcome to the best of Ireland ☘️ | | ? Follow @best_of_ireland ? Follow @best_of_ireland ? Follow @best_of_ireland | | Check out this post from @umaturistanasnuvens | | #ireland #dublin #irlanda #travelblogger #blogueirodeviagem #blogueirorbbv #sobrelugares #dametraveler #darlingescapes #gotravelgirl #canonphotography #doors #ihaveathingwithdoors #ihavethisthingwithdoors #doorsofdublin #ihavethisthingwithwalls

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BEST OF IRISH (OFFICIAL) ?? (@best_of_irish) στις

Το Δουβλίνο είναι η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε θέμα σπουδών. Είναι μια πόλη τρομερά φιλόξενη, ο κόσμος είναι ωραίος και θα απολαύσεις τα μαγευτικά τοπία που βρίσκονται λίγο έξω από την πόλη. Μπορεί να νιώσεις λίγο σαν τον Harry Potter.

5.Άμστερνταμ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?Location: #amsterdam Follow: ? @discover_europe_ Follow: ? @discover_europe_ Featured Artist:@gabriel.guita Chosen by:@mpapadomanolakis Visit our family hubs: @perfect_hubs @perfect_worldplaces @perfect_europe @perfect_chania @perfect_worldsites #discover_europe_#perfect_worldplaces#perfect_europe#perfect_worldsites#perfect_chania#mpapadomanolakis#bestplacestogo#earthfocus#earthofficial#bestvacations#welivetoexplore#travel#traveladdict#places_wow#wonderful_places#discover_earth#travellingthroughtheworld#destinationearth#explorer#love#lifestyle#hotels#fashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴛʀᴀᴠᴇʟ | ʟɪғᴇsᴛʏʟᴇ | ʜᴏᴛᴇʟs (@perfect_europe) στις

Η πόλη-όνειρο για όλους τους φοιτητές και μην πάει ο νους σου στο κακό. Το Άμστερνατμ προσφέρει στους φοιτητές μια τελείως διαφορετική εμπειρία καθώς έχουν διαφορετική κουλτούρα και τα πράγματα λειτουργούν κάπως διαφορετικά εκεί. Αν είσαι φαν με τις τέχνες και τα σχετικά, τότε θα τρελαθείς με τα μουσεία.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 5 τρόποι για να μη σε ενοχλεί κανείς στη σχολή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;