Φοιτητική ζωή: 7 φθινοπωρινές δραστηριότητες για εσένα που ψάχνεσαι!
Φοιτητική ζωή και διασκέδαση; Και όμως μπορείς να το πετύχεις!

Η φοιτητική ζωή θέλει καλοπέραση αλλά δεν πρέπει να παίρνουν και τα μυαλά σου… αέρα γιατί θα χάσεις τη μπάλα και άντε να έρθει πάλι πίσω.

Το φθινόπωρο είναι μια πολύ καλή εποχή για να ξεκινήσεις να κάνεις γνωριμίες, να έρθεις πιο κοντά με τους συμφοιτητές σου και να απολαύσεις όμορφες στιγμές. Επίσης μπορείς να κάνεις πράγματα που είχες αναβάλλει και να δεις αν τελικά η δημιουργική σου πλευρά έχει «όρεξη» να βγει προς τα έξω.

Αυτές είναι οι φθινοπωρινές δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις και με τους συμφοιτητές σου:

1.Καφεδάκι σε κάποια περιοχή εκτός της δικής σου. Δηλαδή αν μένεις Αθήνα, μπορείς κάλλιστα να πας μέχρι τη Χαλκίδα και να απολαύσεις τη μέρα σου εκεί.

2.Τρέξιμο! Μπορεί να κάνει λίγο κρύο αλλά γιατί να μη γυμναστείτε κάνοντας τρέξιμο; Έχει πλάκα και θα περάσετε καλά.

3.Ταινίες στο σπίτι και όλα τέλεια! Φτιάξε κάποιες λιχουδιές, ποπ κορν και άλλα πολλά και ετοιμαστείτε για καναπεδάτη καλοπέραση.

4.Βόλτες για ρακόμελα και δε συμμαζεύετε. Το ρακόμελο και το οινόμελο είναι απλά υπέροχα για να συνοδεύσουν τη βραδινή σου έξοδο με τους συμφοιτητές σου.

5.Μια εκδρομή σε κάποιο κοντινό μέρος θα σας κάνει καλό και θα ξεκουραστείτε. Άσε που θα καταφέρεις να γνωρίσεις ακόμη καλύτερα τους συμφοιτητές σου.

6.Ετοίμασε τη φωτογραφική σου και θα βγάλεις άψογες φωτογραφίες. Τα πρώτα φύλλα που πέφτουν, ο σκοτεινός ουρανός και άλλα πολλά μπορούν να γίνουν η τέλεια έμπνευση για το Instagram feed σου.

7.Η μαγειρική είναι μια άκρως φθινοπωρινή δραστηριότητα για κάθε φοιτητή, ειδικά πρωτοετή, καθώς ανακαλύπτει τρόπους για να δημιουργήσει. Μπορείς να καλέσεις και τους συμφοιτητές σου και να κάνετε μέχρι και γευστικούς διαγωνισμούς.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν πάρεις πτυχίο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;